Pendik Okuyor’ bilinçli gençlik yetişiyor

Pendik Okuyor’ bilinçli gençlik yetişiyor

Pendik Okuyor’ bilinçli gençlik yetişiyor
Pendik Belediyesi, Kent Konseyi  tarafından  yürütülen “Pendik Okuyor” kampanyasına desteğini tüm hızıyla sürdürüyor. Hedef kitlesini ağırlıklı olarak gençlerin oluşturduğu kampanya kapsamında okul kütüphanelerine, klasiklerden romanlara kadar binlerce kitap dağıtılıyor.   

Pendik Belediyesi, ‘Kent Konseyi’ tarafından  yürütülen “Pendik Okuyor” kampanyası ile klasiklerden romanlara kadar binlerce kitap ilçedeki okulların kütüphanelerine teslim ediyor. Özellikle gençlere kitap okuma bilincinin yerleştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen kampanyaya bizzat katılarak destek veren, okullarda “kitap okuma yarışmaları” gibi etkinliklere katılarak öğrencileri ödüllendiren Belediye Başkanı Kenan Şahin,  Tarık Buğra ve Nuh Kuşçulu Cam Meslek liselerine giderek hem kitap teslim etti hem de kampanya hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Başkan Şahin: “Kitap okumak hayatınızın bir parçası olsun”
Tarık Buğra Lisesi’ne giderek kitap teslim törenine katılan Belediye Başkanı Kenan Şahin, öğrencilere  önemli tavsiyelerde bulunarak; “Kitap okumak hayatınızın bir parçası olsun” dedi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Şahin, kendisinin de bir kitap okuma sevdalısı olduğunu belirtti ve programını,  okulun düzenlediği  “Edebiyatçı Yazar Tarık Buğra Resim Sergisi”ni gezerek programını tamamladı. Kampanya kapsamında gidilen bir diğer okul ise Nuh Kuşçulu İlköğretim Okulu oldu. Burada da kampanyanın ayrıntıları hakkında bilgi veren Başkan Şahin, klasiklerden oluşan 50 kitaplık bir seriyi okulun kütüphanesine teslim etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER