Şair Yusuf Dursun, Kemal Tahir’e geliyor

Kent ve Edebiyat Söyleşileri’ne bu ay, şiir dalında birçok ödül alan ve ‘Çocuk Edebiyatı Ödülü’ sahibi de olan Yusuf Dursun konuk oluyor. Dursun, şiir ve edebiyatımızın geçmişten bugüne olan yolculuğunu ve çocuk şiirlerini masaya yatıracak.

Şair Yusuf Dursun, Kemal Tahir’e geliyor
Pendik Belediyesinin geçtiğimiz sezonda her ay düzenlediği ‘Kent ve Edebiyat Söyleşileri’, edebiyat, tarih, kültür, medeniyet, şehir ve kentlileşme gibi önemli konuların konuşulduğu ve kulvarında önemli işlere imza atmış duayenlerle Pendiklilerin buluştuğu adres oldu. 

Bu sezon ilk kez gerçekleştirilecek olan söyleşide, şiir dalında birçok ödülün sahibi, şiirleri dergilerde yayınlanan ve bestelenen şair ve yazar Yusuf Dursun, edebiyat severlerin karşısına çıkıyor. 2009 ESKADER (Edebiyat Sanat Kültür Araştırmaları Derneği) tarafından verilen ‘Çocuk Edebiyatı Ödülü’ sahibi de olan Yusuf Dursun, söyleşide şiir ve edebiyatımızın geçmişten bugüne olan yolculuğunu ve çocuk şiirlerini masaya yatıracak. Dursun’un ‘şiir ve şair’ konulu söyleşisi, 19 Kasım’da (saat:14.00) Pendik Kemal Tahir Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER