Pendik Belediyesi AB Projesinin koordinatörü oldu

Pendik Belediyesi, Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Ortaklık Projeleri kapsamında ‘CONNECT WITH ICT PROJESİ’ne koordinatör kurum olarak kabul edildi.

Pendik Belediyesi AB Projesinin koordinatörü oldu
 Bulgaristan, Fransa, Polonya, İspanya ve İtalya’daki proje ortaklarıyla birlikte yürütülecek olan Connect With ICT Projesi ile; yaşlı ve özürlülerin bilişim teknolojilerini kullanarak sosyal hayata daha fazla katılabilmeler sağlanacak. Pendik Belediyesi, 18 ay sürecek projede AB tarafından hibe edilmiş 18 bin Avro’yu kullanacak.

Pendik Belediyesi projede ne yapacak?
1-    Pendik Belediyesi teknik yönetimden sorumlu olacak. Ortaklar arsında ortak amaç oluşturup, proje aktivitelerini koordine edecek ve kaynaklar ve zaman çizelgesi aracılığı ile amaçların paylaşılmasını sağlayacak.

2-    Kalite yönetimi yürütücü lideri olarak sürecin başlatıcı, gözlemcisi ve yönetimini, aşamaları ve teslimatları gerçekleştirecek.  Durumu raporlayacak.

3-    Vatandaşlara temel mesleki eğitim kursları sağlayacak. Engelli yaşlıların sosyal yaşamları için internet öğrenim planlamasında yardımcı olacak.

4-    Kalite kriterleri ve ölçütleri ortaklara aktarılması ile bağlantılı riskleri gözlemleyecek kalite yönetim planı geliştirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER