Pendik’te "PenCR Balık" Kapılarını Açıyor!
Pendik’te Lezzet Duraklarına Bir Yenisi Ekleniyor: "PenCR Balık" Kapılarını Açıyor!
Pendik Belediyesi, ilçenin sosyal tesis ağını genişletmeye devam ediyor. Pendik Millet Bahçesi içerisinde, denize nazır konumuyla hizmet verecek olan belediyenin ilk balık restoranı "PenCR Balık", 30 Mart Pazartesi günü kapılarını açıyor.
Pendik’in "balıkçı köyü" geçmişine yakışır bir modern tesis daha şehre kazandırıldı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in vizyonuyla hayata geçirilen PenCR Balık, nezih atmosferi, kaliteli hizmeti ve her bütçeye uygun fiyat politikasıyla Pendiklilerin yeni buluşma noktası olmaya aday.
🍽️ Geniş Kapasite ve Nezih Manzara
Pendik Millet Bahçesi’nin huzurlu doğasıyla deniz manzarasını birleştiren restoran, misafirlerine konforlu bir deneyim sunuyor:
-
Kapasite: 90 kişilik iç mekan ve toplamda 170 kişilik geniş oturma alanı.
-
Hizmet Saatleri: Haftanın her günü 12.00 ile 21.00 saatleri arasında kapıları açık olacak.
-
Konsept: Taze deniz ürünleri, uygun fiyat avantajıyla vatandaşlara sunulacak.
✨ Başkan Ahmet Cin: "Tarihimize ve Pendik'e Yakışan Bir Tesis"
Restoranın açılış müjdesini veren Belediye Başkanı Ahmet Cin, projenin anlamını şu sözlerle ifade etti:
"Tarihte bir balıkçı köyü olarak adlandırılan Pendik’e yakışan, nezih bir sosyal tesisimiz olacak. Hemşerilerimizin aileleriyle birlikte huzur içinde vakit geçirebileceği PenCR Balık’ın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."
📍 Nerede ve Ne Zaman?
-
Açılış Tarihi: 30 Mart 2026 / Pazartesi
-
Yer: Pendik Millet Bahçesi
-
İsim: PenCR Balık Restoranı





