Şans Topu’ndan rekor ikramiye!

  Şans Topu 1 kişiye 12 milyon 552 bin 933 TL büyük ikramiye kazandırdı!

Şans Topu’ndan rekor ikramiye!

Şans Topu’ndan rekor ikramiye!
 
Şans Topu 1 kişiye 12 milyon 552 bin 933 TL büyük ikramiye kazandırdı!
 
Şans Topu’nda 19 Mart Pazar günü yapılan çekilişte Ankara Çankaya’dan oynayan 1 kişi 12 milyon 552 bin 933 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye; 6, 8, 12, 13, 21 ve 10 sayılarına isabet etti.

Şans Topu’nda 19 Mart Pazar günü gerçekleşen çekilişte, bir talihli 9 çekiliş boyunca devreden ve toplam 12 milyon 552 bin 933 TL’ye ulaşan büyük ikramiyenin sahibi oldu. 6, 8, 12, 13, 21 ve 10 sayılarına isabet eden büyük ikramiyeyi Ankara Çankaya’dan oynayan 1 kişi kazandı. Bu çekilişle birlikte Şans Topu, kendi tarihindeki en yüksek ikramiyeyi kazandırmış oldu.

 

Şans Topu çekiliş sonuçları, çekilişin hemen ardından https://www.millipiyangoonline.com adresinden yayınlanmaktadır. 

 

 

 

Şans Topu oynamanın kuralları neler?

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanıyor. Üst bölüm 1-34 numaradan, alt bölüm ise 1-14 numaradan oluşuyor. Oyunseverler, üst bölümden 5 adet, alt bölümden 1 adet numarayı seçerek oyuna katılabiliyor. Şans Topu, ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1), (1+1) ve yeni kategorisi (0+1) olarak sıralanıyor. Şans Topu oyununda, oyunseverler üst bölümde bilemese de alt bölümde 1 numara bilse de kazanıyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” seçeneği ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Şans Topu’nda her kolonun fiyatı ise 4 TL. 

Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için: https://www.millipiyangoonline.com 

 

Tüm çekilişler canlı yayınlanır

Tüm çekilişler, Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapısı ile noter huzurunda gerçekleştirilmekte ve canlı olarak yayınlanmaktadır. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association- WLA) tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikasına ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa vermektedir.

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda noter huzurunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanmaktadır. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER