Muhteşem Yüzyıl'da Harem karışıyor!

Merakla beklenen yeni sezon başladı Ekranların fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl, yeni sezona yeni oyuncularıyla start aldı.

Muhteşem Yüzyıl'da Harem karışıyor!

Hatice Sultan'ın ihanete uğraması ile birlikte Hürrem Sultan harem üzerindeki iktidarını kurmak için düğmeye bastı. Buna karşılık Hatice Sultan, Mahidevran, Gülten Sultan, Hürrem'e karşı ittifak yapıyor...Yeni sezonda, Ozan Güven'in canlandırdığı Rüstem Paşa ile Hızır Reis tarih sahnesine çıkan şahsiyetler olarak dikkat çekti. Hızır Reis kaptanlığında İstanbul'a giriş yapan gemide bulunan Firuze Hatun da (Cansu Dere) dizinin sürprizlerinden. Firuze Hatun'un Harem'deki entrikalarda Hürrem'e karşı kullanılacağı düşünülüyor.

Bu arada Hürrem Sultan, Kanuni'nin boş kalmasını arzu ettiği Valide Sultan'ın dairesine yerleşerek meydan okuduğu Hatice Sultan'dan Osmanlı tokadını yedi. İntikamcılığıyla bilinen Hürrem'in bu tokada ne cevap vereceği merak konusu.

Kanuni'nin süt annesi Afife Sultan'ın haremdeki kaosa son vereceği düşüncesiyle İstanbul'a gelecek olması da hareketli bir sezonun habercisi gibi.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2012, 07:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109