Yeni eğitim yılına doğalgazla girecekler

Yeni eğitim yılına doğalgazla girecekler

Yeni eğitim yılına doğalgazla girecekler
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in okul ziyaretleri esnasında soğuk olduğunu fark ettiği İsmet Kuralkan İlköğretim Okulu yeni eğitim öğretim yılında üşümeyecek.

 Okula doğalgazlı kalorifer sisteminin yanı sıra basketbol sahası ve bahçe düzenlemesi de sağlayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, konuşmasında imece kültürüne vurgu yaparak, “Burada bulunan herkes güzel şeyler yapmak için çaba gösterdi, imece ve dayanışmayı gördük. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımız için, bizler fiziki ihtiyaçlarınızı gideriyoruz.

Çocuklarımız üşüdüler, ısıttık; ancak onları kalorifer sistemiyle değil, yürekleriyle ısıtan müdire hanım ve tüm öğretmenlerimizi de kutluyorum.”  dedi. Yeni birimlerin açılışını, düzenlediği törenle gerçekleştiren İsmet Kuralkan İlköğretim Okulu yönetimi, başta Maltepe Kaymakamı, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, İlçe Milli Eğitim Müdürü olmak üzere okullarına destek veren tüm hayırseverlere plaket ve onur belgesi takdim etti.

Dalyan Lions Kulübü’nün de aralarında bulunduğu çok sayıda sanayi ve iş dünyası isimlerinin de plaket almalarının ardından kazan dairesini kaymakamla beraber ziyaret eden Başkan Zengin, açık hava resim sergisinin de açılışını yaptı. Yıl boyu yapılan etkinliklerin yer aldığı bir diğer sergi açılışını Abdullah Türkoğlu İlköğretim Okulu’nda kaymakamla birlikte gerçekleştiren Belediye Başkanı, yorumları çok beğendiğini söyledi.

 Desen çalışmasından lavi çalışmasına, tarihi canlandırmalardan atık heykellere geniş bir yelpazede üretkenlik gösteren öğrencilerin bir tasarım projesinde tansiyon aletini su pompası olarak kullandıklarını gören Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Meslek enstrümanlarımdan birine yeni bir işlev kazandırmanız çok yaratıcı, tebrik ediyorum.” dedi.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER