Maltepeli Minik tenisçiler ilk madalyalarını aldı

Maltepeli Minik tenisçiler ilk madalyalarını aldı

Maltepeli Minik tenisçiler ilk madalyalarını aldı
Maltepe Belediyesi’nin himayesinde Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in büyük bir titizlikle takip ettiği ve tenis şampiyonu Murat Ertürk tarafından yetiştirilen tenis okulu öğrencileri katıldıkları ilk turnuvadan madalya ile döndüler.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, sekiz ayda büyük bir gelişme gösteren çocukları ve koçları Ertürk’ü tebrik ederek, “Sizlerle gurur duyuyorum. Artık madalyanız da var, size yetişmek zor olacak.” dedi. Tenis kortları inşa ettiklerini belirten Başkan Zengin, hedeflerinin Maltepe’nin uluslar arası turnuvalara ev sahipliği yapmak olduğunu söyledi.

 Fırsat verildiğinde çocukların neler yapabileceğini en iyi şekilde gösterdiklerini ifade eden Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Bugün burada aldığımız başarı bizleri daha da kamçılıyor. Pilot proje olarak başlattığımız bu güzel çalışmamızı daha da genişleterek sürdüreceğiz.” diye konuştu. Marmara Koleji Spor Kulübü Derneği Haftasonu Turnuvasında dört gün süren karşılaşmaların sonucunda hepsi grup birincisi olan minik tenisçiler, Maltepe’nin parlayan yıldızlarına dönüştüler. Madalyalarını Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in elinden almanın sevincini yaşayan minik sporcular, “Başkanımızın ve Murat Hocamızın emeklerini boşa çıkarmadık. Disiplinli çalıştık ve başardık.” dediler.

Tenisin bir spor dalı olmanın ötesinde emek ve sevgiyi de barındırma özellikleri olduğunu belirten öğrenciler Belediye Başkanı, koçları, velileri ve takım arkadaşlarıyla büyük bir aile olmayı başarabildiklerini söylediler. Madalya töreni sonrasında öğrencilerle bol bol zafer fotoğrafı çektiren Başkan Zengin, şampiyon raketlerle tek tek maç yaptı. Turnuvaya katılan diğer sporcu öğrencilerin ricalarını geri çevirmeyen Maltepe Belediye Başkanı uzun süre kortta kaldı.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER