Maltepe Belediye Başkanı gazetecilerle yorgunluk attı

Maltepe Belediye Başkanı gazetecilerle yorgunluk attı

Maltepe Belediye Başkanı gazetecilerle yorgunluk attı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Maltepe’de ağırlayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin yorgunluğunu gazetecilerle birlikte attı.

Gazetecilerle birlikte açılışı bu hafta içinde yapılacak Zümrütevler Mahallesinin  4. parkını gezdi. Yaklaşık 4 dönüm üzerine kurulu parkın içinde oyun ve spor grupları, basket sahası şelaleler kamelyalar  var. Park alanını Milli Emlak’tan alabilmek için 2 sene uğraştığını vurgulayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin  vatandaşların ‘’Çoluğumuzu çocuğumuzu götürecek yerimiz yoktu, çok teşekkür ederiz‘’ sözlerini ‘’Ben her mahalleye bir park sözü vermiştim ama size 4. parkınızı yaptık.

Bulduğumuz her boş alanı parka çeviriyoruz‘’ dedi. Başkan Zengin basket sahasında çocuklarla birlikte sıkı bir maç da yaptı. Meclis Üyesi Salih Doğruyol ve Zabıta Müdürü Hamza Celep ile birlikte çocuklarla kıran kırana bir maç yapan Başkanın performansı takdir topladı. Daha sonra gazetecilerle Büyükbakkalköy’deki çeşmeyi ziyaret eden Başkan ‘’Bu mekanı amfi tiyatro yaparak çocuk oyunları sergileyeceğimiz bir alan yaratacağız‘’ diye konuştu. Maltepe Belediye Başkanı Zengin yorucu günün sonunda  Yeşil Cennet tesislerinde gazetecilere kebap ısmarladı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER