RTÜK üyesi Ali Öztunç’tan Başkan Kılıç’a destek

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi Ali Öztunç, resmi sıfatıyla ilk kez Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

RTÜK üyesi Ali Öztunç’tan Başkan Kılıç’a destek
RTÜK üyesi Ali Öztunç’tan Başkan Kılıç’a destek

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi Ali Öztunç, resmi sıfatıyla ilk kez Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir havada gerçekleştirilen görüşmesi sonrası Kılıç’la beraber ulusal ve yerel basın temsilcilerinin karşısına çıkan Öztunç, son günlerde Başkan Kılıç ve partisi hakkında çıkan haberlerle ilgili Kılıç’ın yanında olduğu deklare etti.

“MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR”

Kılıç’a teşekkürlerini iletip, görevinde başarılar diledikten sonra konuşmasına başlayan Ali Öztunç, “Seçimlerin üzerinde bayağı uzun bir zaman geçti, daha önce başka bir toplantıda bir araya gelmiştik ama belediyede ilk kez ziyaret ediyorum. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun, umarım başarılı olursunuz, emareler başarılı olduğunuz yönünde. Çünkü meyve veren ağacı taşlarlar derler ya, bu aralar biraz taş yiyorsunuz, meyve verdiğiniz içindir. Dostum olarak, bir arkadaşım olarak Ali Kılıç’ın başarılı olacağına inanıyorum. Birlikte gerek gazetecilikte, gerekse siyasette görev yapmış biri olarak Maltepelilerin gerçekten çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü gazeteci refleksiyle görev yapacak, gazeteci haberin kokusunu iyi alan insandır. Haberin kokusunu iyi alan insan halkın sıkıntılarını da iyi görür” dedi.

“BU APAÇIK BİR İFTİRADIR”

Başkan Kılıç hakkındaki iddiaların üzerine gerçekleştirilen bu ziyaretin özel bir anlamı olup, olmadığı sorularını da yanıtlayan Öztunç, “Ziyaretimizin özel bir anlamı yok, daha önceden planlamıştık ancak çeşitli nedenlerle bugüne kaldı. Düğünümüz vardı, iki seçim atlattık ancak bugün müsait olduk ve bu ziyareti gerçekleştirdik. Ben 17-18 yıldır gazetecilik yaptım. Haber sağlam delillere dayanmalıdır. Bir haber yazıyorsanız elinizde belge olacak, o belgeyi ortaya koyacaksınız, konunun muhatabı ile mutlaka konuşacaksınız. Bir reklam filmi vardı, hatırlarsınız, 'Ağzı olan konuşuyor' diye. Şimdi de eli kalem tuttuğunu sanan herkes yazıyor. Şunu çok iyi biliyoruz ki Türkiye’de medya bağımsız değil, siyasetin kontrolü altında. Kendisinin destek verdiği partiyi el üstünde tutan, kraldan çok kralcılar var. Bu noktada sayın Ali Kılıç’la ilgili haberleri okuyoruz, tek bir belge yok, tek bir delil yok. Hatta düşünün iddia bile denilmiyor. O haberi yazan arkadaşa da yarın, sen şunu şunu yaptın derseler ne olacak. Bu apaçık bir iftiradır. Ben Başkanımıza da dedim, bu gazete çok ciddiye alınacak bir gazete değildir, Ergenekon-Balyoz davalarında dün dediklerini bugün nasıl yalanladıklarını gördük” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER