ÖMER EKŞİOĞLU MALTEPELİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Maltepe belediye başkanının tatilde olması sebebi ile Maltepelilerin sorunlarını Maltepe belediye başkan yardımcıları Ömer Ekşioğlu ve Nimet Karabulut dinledi

ÖMER EKŞİOĞLU MALTEPELİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Maltepe Belediyesinde insan ayrımı yapmadan vatandaşların sorunları ile tek tek ilgilenen Belediye Başkan yardımcısı Ömer Ekşioğlu ve Nimet Karabulut, Kadir gecesi verilen iftar yemeğinde maltepelilerle buluştular.



Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve Belediye ihalelerinde yolsuzluklara göz açtırmayan ve belediye hizmet satın alımlarında ise çok sayıda firmalardan teklif alarak her zaman belediye ve vatandaşı düşünerek görev yapan Başkan yardımcısı Ömer Ekşioğlu ve Nimet Karabulut Kadir gecesi verilen iftar yemeğinde masaları dolaşmaktan ve misafirlerle tek tek ilgilendiler maltepelilerin sorunlarını dinlediler.

Maltepe Belediyesi’nin on üç farklı noktada iftar merkezi açmasına ek olarak Kadir Gecesi şerefine Bağlarbaşı Mahallesi ,  Sakızağacı Sokak ve Beşevler Sokak’ta toplu iftar yapıldı.

Binlerce Maltepelinin buluştuğu iftarda birlik ve beraberlik duyguları hakimdi. Vatandaşların birlikte oruç açmasının ardından, ülkede son günlerde tırmanan gerginliğin son bulması için birlikte dua edildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2012, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER