Maltepe Sanat Tiyatrosundan Sürprizli Oyun

Maltepe Belediyesi bünyesinde sanat etkinliklerini gerçekleştiren Maltepe Sanat Tiyatrosu, Turgut Özakman’ın usta kaleminden sahneye taşınan ve Özcan Alpar’ın yönettiği “Fehim Paşa Konağı” “Fehim Paşa Konağı”, 19 Kasım Cumartesi saat 20.30’da Türkan Saylan Kültür Merkezinde düzenlenecek Gala Gecesiyle sanatseverlerle yeniden buluşuyor. Alaturka sazlar eşliğinde sahnelenecek iki perdelik oyunun finalinde ise izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor.

Maltepe Sanat Tiyatrosundan Sürprizli Oyun
12 Kasım Cumartesi günü ilk oyunu gerçekleştirilen 2 perde müzikli güldürü “Fehim Paşa Konağı”na Maltepeli tiyatro seyircisi çok büyük ilgi gösterdi.  Oyun; ihbar, iftira, ihanet gibi erdemsizliklerin kol gezdiği, II. Abdülhamit’in korku imparatorluğu yöntemleriyle hâkim olduğu zamanlardan bu zamanlara birbirinden renkli ve aslında çok tanıdık tiplerle dolu, “bürokrasimizin genetiği” hakkında ibret dolu bir müzikli komedi.  Oyunun dekorlarını Vedat Oyuryüz, müziklerini Volkan Kirpik gerçekleştirdi.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in maddi ve manevi büyük katkılarıyla sahnelenen oyun sezon boyunca ücretsiz olarak her cumartesi Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde sahnelenecek.

 
FEHİM PAŞA KONAĞI

Tür: TİYATRO OYUNU (MÜZİKLİ KOMEDİ)    
 
Yazan : TURGUT ÖZAKMAN
 
Yöneten : ÖZCAN ALPAR
  
Süre : 2 PERDE
 
Oyuncular

Özcan ALPAR, Ümit AKSOYLU, Alev AYKENT, Neşe BAHÇETEPE, Erdoğan BAYRAKOĞLU, Atilla CESUR, Murat ÇİLGASİT, Kubilay ERDELİKARA, Volkan ERDEN, Ezgi ERDİLEK, Ali ERDOĞAN, Esra ERDOĞAN, Osman KARTALER, Yasin KONUKSEVER,  Sedat KÜÇÜKAY, Levent OTCAN, Kadir SİVRİKAYA, Sedat SİVRİKAYA, Sedat TAŞLIYURT, Şahika TOPÇU, Ebru ÜNAL, Burak YALÇIN, Evrim YAMAN, Umut YAZKAN, Selin Tuge ZORLUYAN.

Genel Sanat Yönetmeni :  Erdoğan BAYRAKOĞLU

TÜRKAN SAYLAN Kültür Merkezi

Gülsuyu köprüsü üstü Maltepe / İSTANBUL
E-mail :[email protected]
Tel : (216) 589 36 00
Fax : (216) 589 36 00
 
 
TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİ ULAŞIM İÇİN TIKLA

TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER