Maltepe parka doymuyor

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in göreve geldiği günden bu güne açtığı parkların sayısı 28’e yükseldi.

Maltepe parka doymuyor
Maltepe Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla, Aydınevler ve Başıbüyük Mahallelerinde park açılışlarını gerçekleştiren Başkan Zengin, “Bizim baştan beri yeşil alanları arttırma konusundaki amacımız, çocuklarımıza ve insanlarımıza nefes alacakları alanlar yaratmaktı. Bunun için sahip çıkılmayan, terk edilen yerleri değerlendirdik, üç yılda otuza yakın park açtık. Şatafatlı açılışları sevmediğim için hepsinin açılışını törenle yapmadık; bunlar elbette ki belediye başkanlığının yapması gereken şeylerdir. Süreç bazen uzayabiliyor, Milli Emlak’la yazışmalar uzun sürebiliyor. Bazı şeyler bizim elimizde olmayabilir ama biz şunu çok iyi biliyoruz; elimizde olan işleri de arkadaşlarımız çok iyi sahiplenerek bitiriyorlar. Buradan emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Maltepe’yi “İçinde yaşamaktan mutluluk duyan insanların kenti” yapmayı hedefleyen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, yeşil alanları arttırma konusunda gösterdikleri azami hassasiyetin artarak devam edeceğini belirtti.
Aydınevler Mahallesinde dört bin metre kare üzerinde kurulan parkın içinde fitness aletleri, kamelyalar, oyun grupları, basketbol sahası, havuz, oturma grupları, piknik masaları ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Engelli vatandaşların da rahat gezebileceği bir şekilde tasarlanan parkların yapımı devam edeceğini belirten Maltepe Belediye Başkanı Zengin, daha yeşil bir Maltepe için çalıştıklarını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER