Maltepe giymiyorsa giydirecek

Maltepe Belediyesi, “Giymiyorsan Giydir” sloganıyla ilçenin dört bir tarafını kullanılmış giysi kumbaralarıyla donattı.Bu kapsamda ilçenin 18 mahallesine, 50 giysi kumbarası kuruldu.

Maltepe giymiyorsa giydirecek
 Maltepe giymiyorsa giydirecek

Maltepe Belediyesi, “Giymiyorsan Giydir” sloganıyla ilçenin dört bir tarafını kullanılmış giysi kumbaralarıyla donattı.Bu kapsamda ilçenin 18 mahallesine, 50 giysi kumbarası kuruldu
Maltepe’nin cadde ve sokaklarına belediye tarafından yerleştirilen “sarı” kumbaralar, büyük ilgi görüyor. İlçenin en işlek noktalarını sarı renkli kumbaralarla donatan Maltepe Belediyesi, anlamlı bir çağrıda bulundu;“Giymiyorsan Giydir…” Belediye bu sloganla 18 mahalleye, 50 adet kullanılmış giysi, ayakkabı ve tekstil kumbarası yerleştirdi. Muhtarlıkların yanına, ana arter ve noktalara yerleştirilen giysi kumbaralarıyla, kullanılmış giysi, ayakkabı ve tekstil eşyalarının geri dönüşümle, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kazandırılması amaçlanıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan bu kampanyayla, toplanan giysiler, ayrıştırılıp temizlendikten sonra bir kısmı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü üzerinden,yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılacak. 
MALTEPE'DE 18 MAHALLE, 50 NOKTA
Başlatılan bu anlamlı kampanyayla ilgili açıklama yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı düşünerek böyle bir kampanyaya başladık ama bu uygulamanın arkasında duyarlı vatandaşlarımızın, ‘kullanılmış giysilerimizi nereye bırakalım’ diyerek, bizleri aramalarının da etkisi var. İlk etapta 7 mahallede 28 noktaya kurduğumuz bu kumbaraları, şu an 18 mahallemizde 50 noktaya kadar yaydık. Gelen taleplere göre kumbaralarımızın bulundukları yerler de genişletilecek. Maltepeli giymiyorsa, giydirecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109