Maltepe'de Cam atölyesinden 60 kadına ‘emek’ sertifikası

Süreyyapaşa Cam Tasarım Atölyesi’nde 6 aylık eğitim programını tamamlayan 60 kadına, katılım belgeleri dağıtıldı.

Maltepe'de Cam atölyesinden 60 kadına ‘emek’ sertifikası

Maltepe'de Cam atölyesinden 60 kadına ‘emek’ sertifikası

Süreyyapaşa Cam Tasarım Atölyesi’nde 6 aylık eğitim programını tamamlayan 60 kadına, katılım belgeleri dağıtıldı. Kadınlara belgelerini takdim eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Kadın emeği Maltepe'de baş tacıdır” dedi.

Süreyyapaşa Cam Tasarım Atölyesi’nde düzenlenen ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da katıldığı törende, 6 ay boyunca eğitim gören 60 kadına katılım belgeleri dağıtıldı. Kadınlar katılım belgelerini Başkan Kılıç’ın elinden aldı. Kadın emeği Maltepe'de baş tacı yaptıklarını ifade eden Kılıç, “Burada harcadığınız emekle ürettikleriniz sadece burada kalmıyor, dünyanın her köşesinden gelen misafirlerimize hediye ediyoruz. Yine gittiğimiz ziyaretlerimizde başkalarına ulaştırıyoruz. Bu anlamda daha fazla işbirliği içinde çalışacağız. Kadınların sosyo-ekonomik alanda verdikleri mücadeleyi sonuna kadar destekleyeceğim. Maltepe kalkınacaksa, burada kadınlar bir adım bile geride durmamalı” diye konuştu.

Konuşmaların ardından atölye kursiyerlerinden Gülsüm Gümüşoluk, eşi tarafından kara kalem çalışmasıyla yapılan portreyi Başkan Kılıç’a hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER