Başkan Zengin’den kadınlara birlik mesajı

Çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de aralarında bulunduğu Maltepe Kadın Platformu Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Zengin’den kadınlara birlik mesajı
Başkan Zengin platform üyeleri kabulünde ülkemizde son zamanlarda meydana gelen terör olaylarını kınayarak duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Maltepe Belediye Başkanı Zengin, “Milletimizin başı sağ olsun. Yüreği yanan analara Allah sabır versin. Acıları büyük, onları anlamak çok zor; onların yanmalarını anlamak çok zor. Onları anlayan birileri olması lazım bu anlamda üzgünüz, sıkıntılıyız. Elimizden gelen her desteği o anne babalara göstermek durumundayız. Bu bizim insanlık görevimizdir. Yerel yönetici olarak da elimizden gelen her şeyi yapmakla yükümlüyüz.” diye konuştu. Kadınların toplumsal hassasiyetlerine vurgu yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin,  “Bu anlamda sizin de bir kadın platformu olarak bu yöndeki tepkilerinizi ortaya koyacağınızı düşünüyorum; bir araya geldiniz, bir birliktelik sağladınız. Kadınların sorunlarını çözmek adına birliktesiniz, biz de yerel yöneticiler olarak kadın erkek ayrımı yapmadan sorunların çözüm noktasında el ele olacağımızı belirtmek istiyoruz. Bu birlikteliği oluşturduğunuz için sizi kutluyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretlerinin amacının oluşturdukları Kadın Platformu hakkında yöneticileri bilgilendirmek ve bundan sonra gelişen ve değişen Maltepe’ye katkı sağlamak olduğunu belirten dernek temsilcileri, her türlü şiddeti kınadıklarını belirterek, “Son yıllarda ülkemizde kadına yönelik tırmanan şiddeti de reddediyoruz ve bunu her platformda dile getireceğiz.” diye konuştu.

Kadın Platformu Pazar günü Maltepe Stadında oynanacak maçı izlemeye Maltepe’deki tüm kadınları ve 12 yaş altı çocukları davet ettiler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER