Shape Türkiye Dergisi “merhaba” dedi!

Dünyanın en beğenilen aktif kadın lifestyle dergisi Shape, Türkiye’de Openmedia bünyesinde yayına başladı.

Shape Türkiye Dergisi “merhaba” dedi!
Shape Türkiye Dergisi “merhaba” dedi!

Dünyanın en beğenilen aktif kadın lifestyle dergisi Shape, Türkiye’de Openmedia bünyesinde yayına başladı.

Yaklaşık 1,5 yıl önce “Türkiye’nin kadınları için de daha fit bir yaşam” mottosuyla yola çıkan Fitness Türkiye Dergisi yoluna Shape Türkiye olarak devam edecek. ABD’li Meredith International’ın kadın dergileri alanındaki 100 yılı aşkın deneyimi ile hayat verdiği Fitness Magazine’in yerli edisyonu olan Fitness Türkiye, ismini global ölçekteki bir değişime uyarak Shape Türkiye olarak değiştiriyor. Meredith International sağlıklı yaşam arayışında kadınlara ilk yol gösteren dergi olan Shape dergisini geçtiğimiz aylarda bünyesine kattı. 35 yıllık bir geçmişi olan ve dünyanın 20’den fazla ülkesinde yayınlanan Shape dergisi ile Fitness dergisini birleştirip bundan sonra yola Shape markası ile devam etme kararı aldı.

“Global içeriğimiz daha da güçlenecek”


Konu ile ilgili açıklama yapan Openmedia Ajans Başkanı Özgür Sağmal, Fitness Türkiye’nin Ali Maosai, Taha Erpulat, Murat Bür, Dr. Hüseyin Güner, Ali Dereli gibi kendi alanlarının en yetkin isimlerinden oluşan yazar kadrosunun yazılarına Kübra Güllaç yönetimindeki Shape Türkiye’de devam edeceğini belirterek bu değişikliğin özellikle global içeriklerini daha da zenginleştireceğine dikkati çekti. Özgür Sağmal şöyle devam etti: “Fitness, beslenme, güzellik, motivasyon konularında en son araştırmaları ve trendleri; dünya starlarının formlarını koruma ve sağlıklı yaşama konusundaki sırlarını her ay Shape Türkiye sayfalarında okuyabilirsiniz. Shapeturkiye.com ise dinamik içeriğiyle 7/24 günlük hayatınıza değer katacak.”

Sofia Vergara Shape Türkiye kapağında

Shape, Türk okurlarına Mayıs sayısında Sofia Vergara kapağıyla merhaba diyor. ABD’de izlenme rekorları kıran “Modern Family” dizisindeki rolüyle öne çıkan, Türkiye’de son zamanlarda Head & Shoulders reklamlarında dikkati çeken 42 yaşındaki taze güzel Sofia Vergara’nın güzellik sırları Shape Türkiye Mayıs sayısında. Dergide ayrıca Paleo Diyeti, İstanbul’un En İyi Koşu Parkurları, Spor Salonu Nasıl Seçilir, 10 Dakikada 150 Kalori Yak gibi ilgi çekici konular okurları bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109