MetBlok Yapım, Sarıoğlu’na klip çekti

Ankara’nın ünlü kuaförü Ömer Sarıoğlu için Met Blok yapım klip çekti.

MetBlok Yapım, Sarıoğlu’na klip çekti


Klip reklam amaçlı olmasının yanı sıra, izleyenlerin algılarını da ön plana çıkarmak noktasında etkileyici bir çalışma olarak öne çıkıyor

Günlük yaşamımızda bizler sadece müzik sektöründe klip seyretmeye alışmışken bu çalışma da  ilginç bir detay öne çıkıyor. Bu sefer şarkı söyleyen bir sanatçı değil, profesyonel bir Kuaför.

İlk izlenim, klibin merakla sonunun gelmesiyle geçer not aldı.

Klibin sonuna gelindiğinde ise bir kuaförün çok ilginç bir şekilde mesleğini tanıtım amacını güttüğünü görebiliyoruz
Farkı fark ettiğimizde çok etkilendik. Çünkü bu düşünce bir ilkti bize göre.  Öncü bir çalışma olması sebebiyle yapım ekibini tebrik ediyoruz.

Klibin içeriğine bakıldığında, gerçek yaşam da çok sıkıntılı zaman geçiren  bayanların, değişiklik arayışını sade ve kısa film tadında işlendiğini görebiliyoruz. Genelde bayanlar değişiklik istediklerinde ilk başvurdukları çözüm, kuaförler oluyor. Saçlarının renkleri, fön, röfle, makyaj yapımı klipteki mizahsan analtımla çok güzel bir şekilde durumu açıklıyor.

Klibi seyredenlere tavsiyemiz, bir reklam filmi gibi seyretmeleri değil de, bir tanıtım klibi veya bir kısa film mantığında seyretmeleri onlara daha gerçekten hoş gelecektir. Biraz da Ankara’nın ünlü kuaförü Ömer Sarıoğlu’ndan söz edersek, başkentin en ünlü kuaförlerinden birisi olmasının yanı sıra böyle farklı projelere de imza atma cesaretini gösteren bir isim. Bu konuda da kendisini tebrik ediyoruz.

Klibin yönetmenliğini Metehan Ceylan, görüntü yönetmenliğini ise Umut Karadağ yaptı. Etkileyici senaryo da yine Metehan Ceylan’dan çıkmış. Oyuncular ise, profesyonel kuaför Ömer Sarıoğlu ve Selin Esmertaş oldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2012, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER