Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı "Necati Şaşmaz" Türkücü mü Oluyor?

Necati Şaşmaz dün gece Ataşehir'de yakın bir dostunun açtığı mekanda görüntülendi. Polat Alemdar Türkücü mü Oluyor?

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı

Necati Şaşmaz dün gece Ataşehir'de yakın bir dostunun açtığı mekanda görüntülendi.
Polat Alemdar Türkücü mü Oluyor?

Kurtlar Vadisi dizisiyle şöhrete kavuşan ünlü Oyuncu Necati Şaşmaz dün gece Ataşehir'de yakın bir dostunun açtığı mekanda Star Tv süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

Ünlü Oyuncu Şaşmaz, katıldığı açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni çekmiş olduğu reklam filminde dizideki karakterinin aksine oldukça yumuşak bir karakteri canlandıran Necati Şaşmaz, ‘'Dizide sert adamı oyna bilirim ama reklam filmimde kendimi oynadım. Siz daha beni tam olarak tanımıyorsunuz ben her zaman böyle neşeli biriyimdir" şeklinde konuştu.

BESTE YAPIYORUM!

Ünlü Oyuncu Necati Şaşmaz müzikle uğraştığını ve birçok enstrümanı çalmaya çalıştığını dile getirdi. Kendi çapında besteleri olduğunu da söyleyen Şaşmaz ‘'Buradan büyük bestekarlara saygısızlık etmek istemem ama ufak tefek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Albüm fikri henüz kafamda yok ama allah bilir ileride belki olur" dedi.

BİZDE PROJE BİTMEZ!

Geçtiğimiz günlerde güzel Oyuncu Nur Fettahoğlu ile oynadığı reklam filmlerinin devamının olup olmayacağını henüz bilmediğini söyleyen ünlü Oyuncu Necati Şaşmaz, ‘'Reklamda sizlerin de ne kadar zor bir işiniz olduğunu göstermek istedik. Devamı gelir mi gelmez mi bilemiyorum ama bizde proje bitmez yeni film hazırlıklarındayız" dedikten sonra güzel Oyuncu Nur Fettahoğlu ile ilişkileri hakkında ilk defa konuştu. ‘'Beraber olarak sizlerin karşısına çıktık. Sizlerde peşimizden koştunuz" diyerek reklam filmini kastederek ilişkilerini resmen onayladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER