Kılıçdaroğlu Nikah Şahitliği Yaptı

Kılıçdaroğlu Nikah Şahitliği Yaptı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kızı Gülnazar Genç ile Ali Aydoğan çiftinin Nikahını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıydı, Şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı.

Kılıçdaroğlu Nikah Şahitliği Yaptı
Kılıçdaroğlu Nikah Şahitliği Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kızı Gülnazar Genç ile Ali Aydoğan çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kızı Gülnazar Genç ile Ali Aydoğan çiftinin nikah törenine katıldı. Sarıyer Korupark’ta gerçekleşen nikah törenine çok sayıda davetli katıldı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Selahattin Ayan, Önay Altabağ, Feti Orak, Mustafa Ayran ve Ümmü Gündoğan yaptı. Nikahı kıyan İlgezdi daha sonra aile cüzdanını çifte vermesi için Kılıçdaroğlu'na uzattı.Çifte mutluluklar dileyen Kılıçdaroğlu, "Onlar birbirini sevdiler.

Belediye Başkanımız nikahlarını kıydı. Onlara şu kadar çocuk yapın demeyeceğiz. Arzu ettikleri kadar yapacaklar." dedi. Çocuklarının Atatürkcü, laik, sosyal ve çağdaş olmalarının en büyük arzusu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Baktım imza sırasında damat ayaklarını çekti. Ama istediğin kadar çek. Hiç bir sonuç doğurmaz. Çünkü Temel'e sormuşlar. Nerelisin, diye? Valla henüz evlenmedim, demiş. Cüzdanı gelin hanıma teslim ediyorum. Evin gerçek sahibi odur. Yuvayı dişi kuş yapar. Babanın heyecanını da anlıyorum. Bizler de heyecanlıyız. Mutlu olun. Güzel yaşayın. Bir ömür boyu mutluluğunuz devam etsin"Konuşmasının ardından çifti tebrik eden Kılıçdaroğlu, aile cüzdanını geline verdi. Bu arada, gelin ile damat barışın simgesi olan iki beyaz güvercin uçurdu.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2013, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER