Enformasyon Medya Grubuna Yeni Kan

Grup Yayın Koordinatörü Atilla KAYA..... Spor,müzik ve basın dünyasının yakından tanıdığı ve en son Ayedaşın Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak görev yapan Atilla KAYA, Enformasyon Medya Grubu, grup yayın koordinatörlüğü görevini üstlendi.

Enformasyon Medya Grubuna Yeni Kan
Spor ve müzik dünyasının da bildiği gibi Atilla KAYA, uzun yıllar Fenerbahçe Spor Kulübünde boks yaptı.

Uzun yıllar müzik ve medya sektöründe önemli görevlerde bulunan Atilla KAYA sırasıyla
Spotek müzikte basın danışmanlığı, Cemre Prodüksiyon da Genel Koordinatörlük,Alp Müzikte Genel Müdürlük ve Edo Prodüksiyonda genel müdürlük görevlerinde bulundu..
Müzik dünyasında marka isimler yaratması ile de tanınan Atilla KAYA  sırasıyla Kadir Tapucu, Vahdet Vural, Alişan, Nida başta olmak üzere pek çok sanatçıya menajerlik, basın danışmanlığı ve albümlerinin genel koordinatörlüğünü yaptı....

Atilla KAYA, tüm bu çalışmaların yanısıra Athena, Kıraç, Aslı Hünel, Alişan, Orhan Ölmez, Baha, Kadir Tapucu, Vahdet Vural, nida başta olmak üzere pek çok sanatçı ile yurt içi yurt dışı konser organizasyonları gerçekleştirdi..
.
İstanbul'un gözde eğlence merkezlerinden Keops kulübün genel koordinatörlüğü görevinde de bulunan Atilla KAYA;  İbrahim Tatlıses, Yıldız Yilbe, Rober Hatemo, Kutsi, Altay, fatih Ürek, Alişan, Mahsun Kırmızıgül, Ebru Gündeş, Yaşar, Gülşen, Murat Başaran, Orhan Ölmez ve Bülent Ersoy başta olmak üzere pek çok ünlü sanatçı ile bu güzide mekanda çalıştı.
 
Tüm bu çalışmalara eş zamanlı olarak ENFORMASYON  MEDYA GRUBU yayınlarına haber yazıp,araştırmacı magazin gazetecisi olarakta kamuoyunca tanınan Atilla KAYA, yazdığı bomba haberler ile dikkat çeken gazeteci isimlerden oldu..
 
Özellikle MEGASTAR TARKAN'ın Almanya'da yaşayıp bilinmeyen ailesini bulup,ağbi  ve kardeşleri ile birlikte bilinmeyen fotoğraflarını ENFORMASYON MEDYA YAYINLARI'nda yayınlatan ATİLLA KAYA;bu haberin  akılda kalıcılığı ile hala magazin dünyasında konuşulan önemli bir isim..
 
Emniyet gecelerine verdiği destek ve birlikte çalıştığı sanatçıların bu gecelerde yer almasını sağlayarak, emniyetin  halkla bütünleşmesine sağladığı katkı nedeniyle bu camiada da sevilen bir isim olan Atilla KAYA sosyal yanıyla da bilinmekte...
 
Yurtiçi mesleki başarı ve görüşmelerini yurt dışında da gerçekleştiren Attila KAYA; yurtdışı müzik dünyasında da hep konuşulur bir kişilik oldu.
 
Dünyaca ünlü pop sanatçısı Michael Jackson`ın 1992 yılında gizlice Türkiye`ye gelerek tatil yaptığı iki gün boyunca İstanbulu  gezerken, Atilla KAYA ile birlikte, Türkiyede gerçekleştireceği konserler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunacak kadar yakından görüştükleri ve tanıştıkları ayrıca bilinenlerden..
 
Atilla KAYA'nın görüşmelerinden bir sonraki yıl; Ünlü Organizatör  Ahmet SAN tarafından Türkiye'ye davet edilen "Pop'un Kralı" Michael Jackson,23 Eylül 1993 tarihinde İnönü Stadı'nda yaklaşık 50 bin kişiye muhteşem bir konser vermişti .
 
Bilindiği gibi Kimi ünlüler Türkiye`ye geldiklerinin kamuoyu tarafından bilinmesini istemiyor.


Müzik ve spor dünyasının uluslararası kimlikli çoğu yabancı sanatçıları ile  arkadaşlıkları da olup, Türkiye'ye geldiklerinde görüşmelerini  sürdüren Atilla KAYA ; en son dünyaca ünlü ingiliz şarkıcı Amy Winehouse ile de yurt dışında görüşmüş,Türkiye'de verebileceği özel bir konser için anlaşma zeminini oluşturmuştu.
 
Ancak kısa bir süre önce ünlü sanatçı Amy Winehouse , 23 Temmuz 2011 cumartesi öğleden sonra saat 16 sıralarında İngiltere, Londra'daki evinde ölü bulundu.
 
Bilindiği gibi Amy Winehouse,20 Haziran'da Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilmesi planlanan bir başka İstanbul konserini de politik gerekçelerle iptal ettirmişti.,
 
 Daha önce konuk yazar ve magazin habercisi olarak  kimsenin bilmediklerini ENFORMASYON MEDYA'ya anlatıp, özgün çalışmaları ile destek veren Atilla KAYA;artık aktif olarak, bu grubun yayın koordinatörlüğü görevini üstlendi.

Atilla KAYA, Enformasyon Medya GRUBU'ndan bir süre önceki görevinde de;  Ayedaş Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevinde bulundu..Spor,müzik ve basın dünyasındaki başarılı çalışmalarından sonra, Ayedaşta görev yaptığı süre içerisinde pek çok yeniliğe imza atan Atilla KAYA ;kurumun medya ile ilişkilerinin güçlendirilmesinde, kurum içi iletişimin etkinleştirilmesinde ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasında etkin rol oynadı...
Bilgi ve deneyimini çalıştığı kurumun hizmetinde değerlendiren Atilla KAYA;başarılı çalışmaları ile bu kuruma basının da dikkat çekmesini sağlayarak, markalaşma yönünde tanınmasına ve hakkında yazılan olumlu haberler ile değer kazanmasına da  imkan yarattı...

Ayrıca kurum içindeki görevi çerçevesine gerçekleştirdiği etkinlikler ile; TEDAŞ Genel Müdürlüğü'nce her yıl gerçekleştirilen tüm elektrik dağıtım şirketlerinin katıldığı yarışmada ''Şirketler Arası TEDAŞ Halkla İlişkiler Proje Yarışması''nda Ayedaş'a ''Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Şirket'' kategorisinde birincilik kazandırdı..
 
Bunun dışında AYEDAŞ'ın sırasıyla ''En İyi Tahsilat Sistemi Geliştirme Kategorisi''nde birincilik, ''Çalışan Memnuniyeti En Yüksek Şirket Kategorisi''nde birincilik ve ''En İyi Sosyal Faaliyet ve En İyi Kampanya Kategorisi''nde 3. lük kazanmasında ciddi katkı sağlayan Atilla KAYA, başarılı bir halkla ilişkilerci olarak akıllarda ve kurum çalışanlarının gönlünde yer edindi..


YORUM EKLE
YORUMLAR
aslan gül
aslan gül - 13 yıl Önce

Atilla abi tebrik ederim.Hayırlı uğurlu olsun.Sektör seni çok özlemişti

SIRADAKİ HABER