KIBRISLILARIN CEPLERİNİ TÜRKİYE KORUYACAK

Üç yılda yüzde yüz otuz cep telefonu kullanıcısının arttığı Kuzey Kıbrıs’a, Türkiye güvence veriyor.

KIBRISLILARIN CEPLERİNİ TÜRKİYE KORUYACAK
 KIBRISLILARIN CEPLERİNİ TÜRKİYE KORUYACAK
Üç yılda yüzde yüz otuz cep telefonu kullanıcısının arttığı Kuzey Kıbrıs’a, Türkiye güvence veriyor. Cep telefonlarına sigorta ve güvence hizmeti veren, 12 yıllık tecrübeye sahip, sektörün lider markası CepKask A.Ş, Kuzey Kıbrıs pazarına giriyor.

Garanti kapsamı dışında kalan, kullanıcı hatalarına karşı, içinde sigorta, orijinal yedek parça ve hukuki destek başta olmak üzere, birçok hizmeti bir arada sunan Cepkask A.Ş, Türkiye pazarından sonra, öğrenci ve askerlerin hareketlendirdiği Kuzey Kıbrıs elektronik pazarına giriyor.

Lansman İçin Geri Sayım Başladı

Cepkask A.Ş Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, Kuzey Kıbrıs Elektronik pazarına, Nisan ayı içerisinde büyük bir lansman ile gireceklerini söyledi. Kıbrıs halkını, Cepkask ve Teknokask güvence paketleri ile tanıştırarak, adaya yeni bir kazanç ve hizmet sunacaklarını belirtti. Cepkask A.Ş, Kıbrıs’ın müşteri ihtiyaçlarına ve değişen sektör dinamiklerine göre pazarlama çalışmalarını şekillendirerek, iyi hizmet vermek amacıyla Fortibase ve BYT firmaları ile dağıtım ve teknik servis anlaşması yaptıklarını bildirdi.

Akıllı Telefon Sayısı Yüzde 130 Arttı!

Gülgeç; 2013 başında 113 bin olan akıllı telefon sayısının son 3 yılda yüzde yüz otuz artarak 275 bin adete ve ulaştığını belirtti. Sayısız elektronik cihaz satılan ve Güney Kıbrıs ile birleşme arifesinde olan Kuzey Kıbrıs pazarının, 12 yıllık tecrübeye sahip Cepkask ile tanışmasının heyecan verici olduğunu sözlerine ekledi. Ada’da ki öğrenci ve asker sirkülasyonunun yoğun olmasından dolayı yaklaşık tüm operatörlerde 610 bin abonesi bulunan Kıbrıs’ın, gelişmiş bir pazar olmaya aday olduğunu belirten Gülgeç, diğer ürünlerini de Kıbrıs’a getirme önünde çalışmalarının yıl boyu devam edeceğini söyleyerek şöyle konuştu: ‘Bu anlamda üzerinde önemle durduğumuz ve Kıbrıs’ta ki sektöre yeni bir soluk getireceğine inandığımız farklı hizmet paketi projelerimiz var. Bu projelerle bir yandan portföy dönüşümüne katkı sağlamayı ve bayi sayımızı genişletmeyi hedefliyoruz.”

'İnovasyon ve İş Hacmi Sunulacak'

Tayfun Gülgeç, 12 yıldır her sene büyüyerek, bayilerine büyük kazanç sağladıklarını, Kıbrıs ta Fortibase ve BYT firmaları ile Nisan ayında sunacakları Cepkask ve Teknokask hizmet paketleri ile parekende satış yapan firmalara, yeni bir inovasyon ve iş hacmi yaratacaklarını söyledi. Gülgeç, Kıbrıs’ın farklı bölgelerindeki cep telefonu bayilerinin, Türkiye de ki benzerleri gibi Cepkask hizmet paketi satarak ek kazanç sağlayabileceğini, cep telefonu satın alan bölge halkının ise akıllı telefonlarının başına gelebilecek kullanıcı hatalarına ve hırsızlıklara yönelik güvence hizmet almanın farkını yaşayabileceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER