"KENTSEL DÖNÜŞÜM TÜRKİYE'Yİ YENİLEMEK DEMEKTİR"

Kentsel dönüşümün devam ettiğini anımsatan Bakan Güllüce, “Bizim olmazsa olmaz şartımız vatandaşa rağmen değil, vatandaşla birlikte çalışmaktır” dedi.

"KENTSEL DÖNÜŞÜM TÜRKİYE'Yİ YENİLEMEK DEMEKTİR"

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek burada kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün devam ettiğini anımsatan Bakan Güllüce, “Bizim olmazsa olmaz şartımız vatandaşa rağmen değil, vatandaşla birlikte çalışmaktır” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek burada kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün devam ettiğini anımsatan Bakan Güllüce, “Bizim olmazsa olmaz şartımız vatandaşa rağmen değil, vatandaşla birlikte çalışmaktır” dedi. Bakan Güllüce, konuşmasına şöyle devam etti:

"Kentsel dönüşüm Türkiye’yi yenilemek demektir. Vatandaşa rağmen değil, vatandaşla birlikte yapmayı düşünüyoruz. Bizim şehircilik müdürlüklerimiz bu konuda çalışabilirler, çalışırlar. Ben daha çok belediye odaklı çalışmayı düşünüyorum. Biz zaten yerelcilikten yanayız. Yerel yönetimin güçlenmesinden yanayız. Belediye başkanımız çalışır eder, eğer bir yerde kentsel dönüşüm yapılması gerekiyorsa vatandaşla oturur, anlaşır bize müracaatını yapar, biz de elimizden gelen yasal şartları yerine getiririz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER