Fikirtepe'de Anka Yapı bire karşılık üç kat kazandırıyor!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde 3 adadan oluşan toplam 60 bin metrekare arsa hissedarlarının sözleşmelerini tamamlayan Anka Yapı ise bölgedeki ilk taşınmaları başlattı

Fikirtepe'de Anka Yapı bire karşılık üç kat kazandırıyor!

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Temel, aşınmaların en geç sömestr tatilinden sonra 5 Şubat 2012'den sonra bitirileceğini, tüm yıkımların da 1 Mart 2012 tarihinde tamamlanacağını belirtti.

Arsa sahiplerine taşınma bedeli olarak 10 bin TL peşin verdiklerini, taşınan her aileye de anında 1000 TL kira ödemesi yaptıklarını kaydeden Temel, "Nisan 2012'de bitirmeyi planladığımız projede 100 metrekare dairesi olan 300 metrekare ev almaya hak kazanacak, 1'e 3 vereceğiz" dedi. Temel, "Projede 2 adet 36 ila 56 kat arasında büyük plaza planlıyoruz. Geri kalanlar yaklaşık olarak 16 katla 32 kat arasında olup konutların tamamına yakınının denize cephesi olacak. 1 .etapta 14 bin m2'lik arsa üzerine 500 daire yapacağız. Daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlanacak" diye konuştu. Projenin ve şantiyenin internet sitelerinde 24 saat canlı izlenebileceğini ifade eden Temel, şöyle devam etti: "Satışlar Mart 2012’ye kadar tüm yıkımların bitmesinden sonra bölgeye Nisan-Haziran 2012 arası Anka Yapı tarafından kurulacak tanıtım ve satış ofislerinde başlayacak. Havuzlar, fitness centerlar, otopark standart olarak yapılacak. Ücretsiz olarak çocuk kulüpleri açıp hobi eğitim merkezleri açacağız. Rehabilitasyon ve sosyal mekan alanları oluşturacağız. Belediyemize sosyal donatı alanı açarak yeşil alan, dini tesis, kreş, anaokulu, aile sağlık merkezleri gibi birimler yer alacak."

ANKA İNŞAAT

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER