Kent Çarşı'da Sanat Dolu Bir Mayıs

Sultanı Öldürmek adlı kitabı ile büyük ses getiren Ahmet Ümit kitaplarını imzalamak üzere KentÇarşı Nokta Kırtasiye’deydi. Bölge halkının büyük ilgisi ile karşılaşan usta yazar sempatik tavırları mütevazi kişiliği ile hayranlarından tam not aldı.

Kent Çarşı'da Sanat Dolu Bir Mayıs

Ayrıca   KentÇarşı  üç farklı sergiye ev sahipliği yaptı. Ataşehir’in en çok tercih edilen çarşısı KentÇarşı ortak alanında KentPlus Site sakinlerinin iki ayrı sergisi açık kaldı.İlk sergi Halk Eğitim Merkezi ile KentPlus 3351 ada yönetiminin işbirliği ile düzenlenen fotoğraf ve resim sergisi olup  17 Mayıs günü Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve bölgenin ileri gelenlerinin katılımı ile açılış kokteyli gerçekleşti.

20 Mayısa kadar açık kalan sergiyi  19 Mayıs günü Piramit Anaokulunun yılsonu proje ve resim sergisi takip etti. Minik ellerin yıl boyu gösterdiği performanslar  ve sergi alanındaki animatörler ile tam bir görsel şölen yaşandı. Son olarak 25 – 27 Mayıs tarihlerinde gezilen ve yine KentPlus Sakinlerinin bir başka resim çalışması KentÇarşı’yı süsledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2012, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109