KADIKÖY’DE 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Kadıköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şenliklerle kutluyor.

KADIKÖY’DE 23 NİSAN ŞENLİĞİ
KADIKÖY’DE 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Kadıköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şenliklerle kutluyor.

Kadıköylü çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Kadıköy Belediyesi’nin kültür merkezleri ve parklarında gerçekleştireceği etkinliklerle yaşayacaklar.

Her yıl Kadıköy’de çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da coşkuyla kutlanacak. 21 Nisan’da başlayacak ve tüm haftaya yayılacak etkinlikler, her yaştan vatandaşın doyasıya eğlenebileceği, sergi, tiyatro, şenlik, konser, müzik ve dans gösterileri, canlı heykeller, aikido gösterileri, sokak aktiviteleri ve çeşitli gösterilerle renklenecek.

BAĞDAT CADDESİ’NDE 23 NİSAN KARNAVALI

Bağdat Caddesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda karnaval alanına dönüşüyor.  Saat 13.00’da başlayacak aktiviteler 18.00’a kadar sürecek. Bağdat Caddesi Kantarcı Rıza Sokak ve Kazım Özalp Sokak olmak üzere 2 ayrı sahne oluşturuluyor. Ana sahnede Caillou Gösterisi, Jonglör, Bando gösterileri olacak. “Adam Olacak Çocuk” sahnesinde ise aileleriyle gezmeye çıkan minikler sahne deneyimi yaşayarak Barış Manço’yu bir kez daha anma fırsatı bulacaklar. Canlı Heykeller ve Fotoğraf çekimi etkinlikleri ve sürpriz hediyeler Kadıköylü çocukların beğenisine sunulacak.

ÖZGÜRLÜK PARKI’NDA 23 NİSAN ŞENLİĞİ 2 GÜN SÜRÜYOR
Her yıl Özgürlük Parkı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği’nde buluşan Kadıköylü çocukları birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor. 23 Nisan Salı günü saat 13.00’da Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliği,  Maylo ana sponsorluğu ve İstanbul Fm’in basın sponsorluğunda başlayacak şenlik, 24 Nisan Çarşamba günü de devam edecek. Şenlik süresince saat 13.00 ile 18.00 arasında Aikido gösterisi, Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin müzik ve dans gösterileri, Caillou Konseri, alan içerisinde kurulan dev oyun parkları, çeşitli ödüllerin verileceği yarışmalar, boyama etkinlikleri, el sanatları atölyesi, animatörler ve sürpriz hediyeler çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak. Bütün etkinliklerden çocuklar ücretsiz yararlanabilecekler.


23 NİSAN KADIKÖY KUTLAMA PROGRAMI
21- 30 Nisan “Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar El Ele El Ele Çizin Çocuklar” Sergisi / CKM Giriş Katı
Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde gerçekleştirdiği Geleneksel 2. Çocuk Resimleri sergisi.

23 Nisan 12.00 Çocuk Etüt Merkezleri Öğrencileri 23 Nisan Yürüyüşü/  Başlangıç Kadıköy Belediye Başkanlık Binası
Kadıköy Belediyesi Çocuk Etüt Merkezleri’nde eğitim gören çocuklar rengârenk kostümleriyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yürüyecekler.

23 Nisan 13.00-18.00 Kadıköy Belediyesi 23 Nisan Bağdat Caddesi Etkinlikleri-Kantarcı Rıza Sokak- Kazım Özalp Sokak aralığı

23-24 Nisan 13.00-18.00-Kadıköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği-Özgürlük Parkı

23 Nisan Saat: 19.00 Çocuklardan Çocuklara Müzik ve Dans Şöleni Kozyatağı Kültür Merkezi (KKM-KOZZY) Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na dönüşen 23 Nisan’ın öyküsünü, bale, dans, koro ve orkestra gösterilerinin kurgusuyla anlatacak. Ücretsiz etkinliğin davetiyeleri etkinlikten 3 gün önce KKM Gişesinden temin edilebilecek.

23 Nisan Saat. 20.00 Eti Çocuk Tiyatrosu Çizmeli Kedi ( Müzikli Çocuk Oyunu) Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu


Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2013, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109