Kartal'da Kadın satıcısı kadın tutuklandı

GÖZALTINA ALINAN 4 KADINDAN ' DA BULAŞICI HASTALIK TESPİT EDİLDİ.

Kartal'da Kadın satıcısı kadın tutuklandı


Kartal'da yabancı uyruklu kadınları para karşılığı erkeklere satan İnci Çelebi isimli kadın'a savcılığın kararı ile evine basgın düzenlendi . Evde ise 4 Türkmenistan uyruklu kadın ve müştiri olarak bir şahıs gözaltına alındı.

Kartal'da polis tarafından defalarca kadın satıcılığından gözaltına alınarak tutuksuz olarak serbes bırakılan kadın satıcısı İnci Çelebi evinde erkeklere pazarladığı 4 Türkmenistan uyruklu hayat kadını ile yakalandı. Bir odaya kilitlediği 4 Türkmenistan kadın ile yakalanan İnci Çelebi , bunlar benim misafirlerim dedi.

EVDE CİNSEL GÜÇ UYARICI HAPLAR VE PRAZATİFLER BULUNDU.

Kartal Karlıktepe'de kiraladığı evi adeta randevü evi olarak kullanan Kadın satıcılığından sabıkalı İnci Çelebi komşuların yoğun şikayatleri üzerine Kartal Asayiş büro ekipleri 6. Sulh ceza mahkemesinin kararı ile eve basgın düzenledi , eve polislerin geldiğini gören İnci Çelebi uzun süre kapıyı açmamak için direndi , Polis çilingir çağırarak kapıyı açarak eve girdi evde yaptığı aramada bir odaya kilitlenmiş 4 Türkmen uyruklu kadın buldu evde yapılan detaylı aramada çok sayıda cinsel güç artırıcı hap ve prazatif ele geçti. Gözaltına alınan kadın satıcısı İnci çelebi ise bu bayanlar benim misafirlerim susma hakkımı kullanıyorum diye konuştu  Kartal Savcılığına çıkartılan Çelebi Tutuklanarak Bakırköy kadın tutuklu evine gönderildi.

Zührevi Hastalıklar hastanesine gönderilen Tyııagozel Palvanova ,( 25 ) , Gulshırn Durdykulıyeva (23 ) Ayjemal Komekova ( 21 ) ve Ayna Babayevo ( 22 ) ' isimli kadınlar da muayne sonucunda üç kadında Frengi ve birinde ise bel soğukluğu hastalığı tespit edildi

Türkmen uyruklu kadınlar ise , 3 aydır türkiyedeyiz kaç kişi ile ilişkiye girdiğimizi hatırlamıyoruz bazı gün 10 bazı gün ise 15 kişi ile birlikte oluyorduk dışarıya da çıkarak ilişkiye girdiğimiz oluyordu çoğu müşteriler eve gelmek istemiyordu bizi alıp götürüyorlardı 2 saat sonra geri getiriyorlardı, her ilişki'de İnci hanım bize 20 Tl veriyordu kendisi müşterilerden ne alıyordu bilmiyoruz " diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2012, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER