OYA AKSOY; AŞK VE SEVGİ ŞARKILARI

OYA AKSOY; AŞK VE SEVGİ ŞARKILARI İLE 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE CKM’DE KALPLERE GİRDİ.

OYA AKSOY; AŞK VE SEVGİ ŞARKILARI
OYA AKSOY; AŞK VE SEVGİ ŞARKILARI İLE 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE CKM’DE KALPLERE GİRDİ.

Türk Sanat Müziğinin tanınmış sanatçısı Oya Aksoy, Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri organizasyonunda, Sevgililer Günü Kutlaması çerçevesinde,  14 Şubat 2013 akşamı, CKM ‘de Türk Sanat Müziğinin fantezi tarzındaki popüler aşk şarkılarından oluşan bir konser verdi.

Ege Bölgesinde, Türk Sanat Müziği sevenlerin yakından tanıdığı sevilen sanatçı Oya Aksoy, İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı mezunu olup, aslen Karadenizlidir. İstanbul’daki ilk konserini Caddebostan Kültür Merkezinde veren sanatçı, kendine has buğulu sesi, düzgün fiziği ile bu alanda İstanbul’da da iddialı ve aranan bir sanatçı olacağını gösterdi.

Programın birinci bölümünde sanatçı söz ve bestesi kendisine ait olan ”Bu Gece” ve “ İki Ayrı Şehirde” isimli şarkılarını yorumladı.

Türk Müziğinin Fantezi tarzında, popüler aşk şarkılarından oluşan zengin repertuarı izleyicilerin kalplerine hitap eden Oya Aksoy performansı ile hayranlık uyandırdı.

Tüm sevenlerin sevgililer gününü kutlayan sanatçı, bundan sonra da İstanbul gecelerinde Türk Müziği sevenler ile konserler vesilesi buluşmak istediğini ifade etti.

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu, gecede Oya Aksoy’a bir teşekkür çiçeği sundu ve yaptığı konuşmada;”- 14 Şubat sadece sevgililerin değil, birbirini seven, yüreği insan sevgisi ile dolu herkesin günü. Bu anlamlı sevgi gününde, sevgi şarkıları ile kalplerimize hitap eden Oya Aksoy’a teşekkür ederiz. Aşkın rengi kırmızı, ancak tertemiz sevginin rengi de beyazdır. Bu nedenle ben de tertemiz sevgiyi sembolize eden beyaz çiçekleri kendisine vermek istiyorum.” Dedi.

Gece izleyicilerin yoğun isteği üzerine Türk Müziğinin sevilen bir aşk şarkısının sanatçı tarafından tekrar yorumu ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2013, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER