Kozyatağı Kültür Merkezi’nde yeni sezon açılıyor!

Kadıköy Belediyesi’nin iki yıl önce faaliyete geçirdiği son kültür mekânı Kozyatağı Kültür Merkezi, 2 Ekim’de Little Band Show’un gösterisiyle yeni sezonu açıyor. Bu sezon çocuklar için de renkli etkinlikler olacak.

Kozyatağı Kültür Merkezi’nde yeni sezon açılıyor!
Kadıköy Belediyesi’nin Kozzy AVM içinde Nisan 2010’da faaliyete geçirdiği Kozyatağı Kültür Merkezi, yeni dönemini 2 Ekim itibariyle başlatıyor.

Belediyenin altıncı kültür merkezi KKM’nin sezon açılış programında bu yıl “Little Band Show” var. Ücretsiz ve herkese açık olan etkinlikte grup, 1940’ların Amerikasının jazz, swing ve blues müzik ve danslarını  sürprizlerle, dönemin kostümleriyle ve dekoruyla izleyicinin beğenisine sunacak. 2 Ekim Salı akşamı gerçekleşecek gösteri saat 20.00’de başlayacak.

Kozyatağı Kültür Merkezi, bu sezonda da klasik batı müziğinden, caza, sanat müziği ve halk müziğinden dünya müziklerine birçok müzik grubuna ev sahipliği yapacak.

İstanbul Klarnet Korosu bu sezon çeşitli konserleriyle Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi’nde dinleyicisiyle buluşacak.

ÇOCUK KİTAP GÜNLERİ DÜZENLENİYOR
Bu sezon özellikle çocuklara yönelik etkinlikler çok renkli. Her hafta farklı bir çocuk oyunu ve çocuk müzikali miniklerin beğenisine sunulacak. İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Süreyya Operası’nın yanı sıra Kozyatağı Kültür Merkezi’nde de çocuklarla buluşacak, Fındıkkıran çocuk balesi, Bremen Mızıkacıları müzikali gibi çeşitli eserler sunacak.
KKM etkinliklere bu yıl Çocuk Kitap Günleri’ni de ekledi. Nisan ayında yapılacak Çocuk Şenliği kapsamında Çocuk Kitap Günleri düzenlenecek. Ayrıca her ay çocuk kitapları ve yazarları okurlarıyla buluşacak.
 
SÖYLEŞİLER LEVENT KIRCA’YLA BAŞLIYOR
Söyleşi ve İmza programı Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde usta oyuncu Levent Kırca ile başlayacak. 21 Ekim’deki Levent Kırca söyleşisinin ardından 3 Kasım’da Kadıköylü yazar  Buket Uzuner KKM’nin konuğu olacak ve her ay bir sanatçı Kadıköylüler’le buluşacak.

400 kişilik tiyatro salonunun yanında 200 kişilik konferans salonu ve 90’ar kişilik üç ayrı salonu olan Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bu sezon, Acıbadem Hastanesi işbirliğiyle sağlık sohbetleri, R. Şanal-Işık Elçi  ile kişisel gelişim ve  “Süper Dadı” Yeşim Varol ile ilişkiler ve çocuk eğitimi üzerine söyleşiler de yapılacak.

Ekim ayında Kadıköy Fotoğraf Sergisi’yle başlayacak sergi programı, yağlı boyadan, pacthworke, bonsaiden heykele çeşitli sergilerle devam edecek.

İstanbul  Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Çağdaş Bale Topluluğunun bale ve dans gösterileriyle renklenecek olan bu sezonda Aralık ayında düzenlenecek olan Müzikal Gecesi yeni yıla girerken gelenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

MURAT EVGİN İLE CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ
Erol Evgin’in müzisyen oğlu Murat Evgin,  Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında 20 Ekim’de Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bir konser verecek.Şarkılarının yanı sıra anlattığı hikâyelerle seyircilerle buluşan Evgin, taklitler bölümünde Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray, İbrahim Tatlıses gibi ünlü isimleri sesiyle canlandırıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2012, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER