KADIKÖY'DE SOKAKTA SANAT VAR!

Kadıköy'de Sanat Sokağa Çıkıyor, "Doya Doya Sanat" Günleri Başlıyor..

KADIKÖY'DE SOKAKTA SANAT VAR!
KADIKÖY'DE SOKAKTA SANAT VAR!

Kadıköy'de Sanat Sokağa Çıkıyor, "Doya Doya Sanat" Günleri Başlıyor..

Yaz mevsiminin gelmesiyle İstanbul’un birçok ilçesinde kültür merkezleri, galeriler, konser salonları etkinliklerini sonlandırırken Kadıköylüler açık havada sanata doyacak! Kadıköy Belediyesi’nin 14 Haziran- 23 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği "Doya Doya Sanat" etkinlikleriyle, Kadıköy'ün 10 ayrı noktasında 38 etkinlik gerçekleştirilecek.  

Kadıköy Belediyesi, Kadıköylüleri yine sanatın her dalıyla buluşturmaya devam ediyor.
Kukla gösterisinden, Latin müziğine, tango gösterisinden kabare şovlara, Balkan müziklerinden, meddah gösterilerine ve gölge oyunlarına kadar gerçekleşecek olan renkli sanat etkinlikleri, Bahariye Caddesi, Doğa Parkı, Fenerbahçe Parkı, Halitağa Caddesi, Koşuyolu Parkı, Kriton Curi Parkı, Moda Parkı, Özgürlük Parkı ve Tarihi Çarşı'da düzenlenecek.

Hem büyüklere hem de çocuklara hitap eden etkinlikler, her gün saat 19.00'da başlayacak.


14 Haziran-23 Ağustos tarihlerinde Doya Doya Sanat etkinliklerinde sahne alacak gruplar ise şunlar;

İBİŞ VE MÜZİKAL KUKLALAR:
İbiş her şeyi tes anlayarak işleri yanlış yapar doğrusunu öğretmek ister arkadaşlarıda ona doğruları öğretirler ama bu arada bir sürü yanlış yapar öğrendikten sonra şenlik düzenler ve sahneyi müzikal ipli kuklalara bırakır sırasıyla kukla sahnesine gelirler.

LİTTLE BAND: Saksofonda Kayhan Doğan, Gitar ve  vokalde Kübalı Müzisyen Yosbany Barcenas tan oluşan grup latin müzik repertuarıyla izleyenlerine unutulmaz bir dinleti sunmaktadırlar.

NE ALA TEMAŞA DOĞAÇLAMA KABARE-
istanbulimpro: Ne Ala Temaşa geleneksel formlardan beslenen ve içeriği, şekli daima yenilenen Doğaçlama Kabaredir. Tekrarlanamaz olması itibarıyla her oyun hem oyuncular hem de seyirciler için özel bir deneyimdir. Oyun alanı her yerdir.

TRİO AMORE:
  İsmini İtalyanca Aşk, Sevgili anlamına gelen Amore’den almıştır. Bu isimden de anlaşılacağı gibi romantik parçaların grup repertuarındaki yeri oldukça önemlidir. 3 kişiden oluşan grup dinleyicilere unforgetables, goldies, napoliten ariaları gibi geniş bir yelpaze içerisinde romantik bir müzik etkinliği sunmaktadır.
 
GRUP NAPOLİON:
Grup ismini repertuvarında önemli yer tutan Napoliten arialarından almaktadır. Bunu yanı sıra Çigan müzikleri, Film müzikleri Türkçe ve yabancı tangolar, balkan müzikleri gibi oldukça geniş bir repertuvara sahip olan grup bu geniş repertuvarı  seslendirirken aynı zamanda  ile b tangonun ritmini dinleyiciye dans gösterisi ile sunmaktadır.

EVVEL ZAMAN İÇİNDE: HAYALBAZ OYUN ATÖLYESİ 
"Bizi önemli kisiler izliyor"  sloganiyla 2004 'ten buyana çocuklar için nitelikli oyunlar üretmektedir. Topluluk Geleneksel Türk tiyatromuzun öğelerinden olan meddah, Karagöz, Ortaoyunu ve kuklayı renklendirilerek, modern bir anlatım biçimiyle sahneye konmuş  “EVVEL ZAMAN İÇİNDE” adlı müzikli çocuk oyunuyla seyirciyle buluşturuyor.



TARİH
:14 Haziran-23 Ağustos
SAAT : Bütün etkinlikler saat 19.00'da başlayacaktır.
YER : Bahariye Caddesi, Doğa Parkı, Fenerbahçe Parkı, Halitağa Caddesi, Koşuyolu Parkı, Kriton Curi Parkı, Moda Parkı, Özgürlük Parkı, Tarihi Çarşı


Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER