Kadıköy'de Görülmemiş kaza!

Çantası lastiğe takılınca otobüsün altında kaldı

Kadıköy'de Görülmemiş kaza!


Kadıköy'de çantası İETT otobüsünün tekerleğine takılan yaşlı kadın, otobüsün tekerleği ile kaportası arasına sıkıştı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen ve itfaiye ekipleri ile vatandaşların yardımıyla kurtarıldıktan hastaneye kaldırılan 79 yaşındaki Mükerrem Öz'ün hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde dün akşam yaşanan bir kaza, görenlerin yüreğini ağzına getirdi. Cadde kenarında yürüyen Mükerrem Öz (79) adlı kadının çantasının kulpu İbrahim A. (Ayazoğlu) yönetimindeki Kadıköy-Başıbüyük (19B) seferini yapan İETT otobüsünün tekerinin üzerindeki bijon adı verilen vidaya takıldı. Yaşlı kadın ne olduğunu anlayamadan kendini otobüsün altında buldu ve yaklaşık 50 metre sürüklendi. Çevredeki vatandaşların çığlıkları ile durumu farkeden İETT şoförü frene basarak otobüsü durdurdu.

Ön lastik ile kaporta arasında sıkışan yaşlı kadının kurtarılması için olay yerine itfaiye ekibi geldi. Vatandaşlarında yardımıyla otobüsün sağ lastiği havaya kaldırıldı ve Mükerrem Öz sıkıştığı yerden kurtarıldı. Hemen ambulans ile Haydarpaşa Numune Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Mükkerrem Öz'ün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bu arada, otobüs şoförü İbrahim A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER