KADIKÖY KÜLTÜR SANAT DERNEĞİ

2012 KADIKÖY ŞİİR, GÜFTE, FOTOĞRAF VE KARİKATÜR YARIŞMALARI

KADIKÖY KÜLTÜR SANAT DERNEĞİ
YARIŞMA KURALLARI

1 - Yarışmalarda konu, tema "Kadıköy ve Kadıköylü"dür. Eserlerde Kadıköy ve Kadıköylünün anlaşılması, hissedilmesi gerekmektedir.

2 - Yarışmalara katılım ücretsiz olup amatör-profesyonel ayırımı yoktur.

3 - Yarışmacılar istedikleri alanda en çok 3 eserle yarışmaya katılabilirler.

4 - Yarışmaya gönderilen eserlerin basım, yayın ve kullanım hakkı Kadıköy Kültür Sanat Derneği'ne ücretsiz ve karşılıksız        olarak verilmiştir. Dernek, bu yarışmaya katılan eserleri, sanatçının adı soyadı ve bildirilirse (RUMUZ) belirtilerek her türlü gösterim, basım ve yayın ile paylaşabilir.

5 - Eserler istenilen tarzda çalışılabilir. Eser dijital ortamda 300dpi çözünürlükte olmalıdır

6 - Fotoğraf ve Karikatür yarışmalarında eserlerin boyutu en çok 4 megabyte olmalıdır.

7 - Yarışmalar için başvuru; 01.04.2012 tarihinde başlayacaktır. Eserlerin son teslim tarihi 30 Ekim 2012 günü saat 23.59 olarak belirlenmiştir. Bu gün ve saatten sonra ki katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

8 - Seçici Kurullar değerlendirmelerini 01.11.2012-09.12.2012 tarihleri arasında tamamlayacaklar ve sonuçlar 14.12.2012 tarihinde açıklanacaktır.

9 - Ödül Töreni, 2012 Aralık ayında CKM'de yapılacak ve Yarışmalarda derece alan eserler sergilenecektir.

10 - (1) bendi koşuluna uymayan eserler, başkasına ait olduğu belirlenen eserler, değerlendirme dışı bırakılacağı gibi, sonuçlar açıklandıktan sonra dahi ödüller iptal edilebilir, geri alınabilir.

11 - Bu yarışmalara katılanlar, yarışma genel kurallarını ve aşağıda belirtilen özel yarışma koşullarını kabul etmişlerdir.

12 - Yarışmaya gönderilen eserlerin form dolduran ve gönderen kişiye ait olduğu kabul edilecektir. Bu bildirimden katılımcı, Derneğe ve üçüncü kişilere karşı sorumludur.

13 - Katılımcılar her türlü soru ve önerilerini [email protected] adresine e-ileti göndererek bildirebilirler.

     
2. ÖDÜLLER:  
    
Birinci: 1 Cumhuriyet Altını, İkinci: ½ Cumhuriyet Altını, Üçüncü: ¼ Cumhuriyet Altını, olarak belirlenmiştir. Seçici Kurul tarafında 3 esere mansiyon verilebilecektir

YARIŞMAYA KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ


Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2012, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER