KADIKÖY BELEDİYESİ PAYDAŞLARIYLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi, Kadıköylülerle birlikte hazırladığı 2015-2019 Stratejik Yönetim Planı sonuçlarını paylaşıyor.

KADIKÖY BELEDİYESİ PAYDAŞLARIYLA BULUŞUYOR
KADIKÖY BELEDİYESİ PAYDAŞLARIYLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi, Kadıköylülerle birlikte hazırladığı 2015-2019 Stratejik Yönetim Planı sonuçlarını paylaşıyor. Kadıköy Belediyesi Stratejik Plan Çalıştaylarında alınan kararlara ilişkin yaptığı çalışmaları aktarmak üzere Kadıköylülerle bir araya geliyor.

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında beş yıllık Stratejik Plan hazırlıklarını halkın katılımına açan Kadıköy Belediyesi bu toplantılar sonucunda belediye tarafından yürütülen çalışmaları paylaşmak için Kadıköylülerle bir araya geliyor.

Kadıköy’ün geleceğini birlikte tasarlamak,  projelerini belirlemek üzere katılımlı bir yönetim sürecini başlatan Kadıköy Belediyesi, bu kapsamda düzenlediği  “Geniş Katılımlı Toplantılar” dizisiyle ilçe halkını, kentin kaderini birlikte belirlemeye çağırmıştı.

İlk çalıştayını gençlerle yapan Kadıköy Belediyesi,  daha sonra tüm Kadıköylülerle geniş katılımlı toplantılar gerçekleştirmişti. Sanat, çevre, spor alanlarında birçok başlıkta yürütülen toplantılarda kente dair sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

Çalıştay ve dar grup toplantılarıyla toplantılarla herkesin “Aklındaki Kadıköy”ü konuşabildiği fikir geliştirdiği bir Kadıköy hedefleyen belediye bu toplantılar sonunda alınan kararlar doğrultusunda çalışmalar yürüttü. 
Kadıköylülerle birlikte alınan kararlar doğrultusunda 2015-2019 Stratejik Planında yer alan projeler için çalışmalar yürüten Kadıköy Belediyesi, planda yer alan 52 projeden 25 projeye dair ayrıntıları paylaşmak için Kadıköylülerle bir araya gelecek.

27 Mayıs Çarşamba günü saat 19:00’da Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonunda gerçekleşecek olan toplantıda Stratejik Plan Çalışma toplantılarında konuşulan, önerilen başlıkların nasıl hayata geçeceği konuşulacak. Hayata geçirilmesi mümkün olamayan projelerin gerçekleşememe nedenlerini yine Kadıköylülerle paylaşılacak. 


Tarih: 27 Mayıs Çarşamba
Saat: 19.00
Yer: Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonu

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109