İstanbul’da Dünya Romanlar Günü Coşkusu: "Neşeniz Hiç Eksik Olmasın"

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla özel bir programa ev sahipliği yaptı. Roman vatandaşlarla bir araya gelinen buluşmada, kültürel zenginlik vurgusu yapılırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Günü (3)

Parmaklarıyla beynin görme merkezini kullanmayı başardı…
Parmaklarıyla beynin görme merkezini kullanmayı başardı…
İçeriği Görüntüle

Dünya Romanlar Günü vesilesiyle düzenlenen programda, İstanbul’un dört bir yanından gelen Roman hemşehriler ağırlandı. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen etkinlikte, Roman toplumunun sosyal politikalardaki yeri ve talepleri de istişare edildi.

Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Günü (2)

🤝 "Hayatı Neşeyle Paylaşıyoruz"

Programa katılarak Roman vatandaşların heyecanına ortak olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya, toplumun her kesimine dokunan sosyal devlet anlayışının altını çizdi. Ev sahipliğini üstlenen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, "Hayatı neşeyle paylaştığımız kıymetli hemşehrilerimizi bu özel günlerinde ağırlamaktan büyük keyif duyduk" mesajını paylaştı.

Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Günü

📋 Teşkilattan Güçlü Destek

Programın organizasyonunda emeği geçen İl Sosyal Politikalar Başkanlığına teşekkürlerin iletildiği buluşmada, şu ifadeler öne çıktı:

  • Birlik Mesajı: "Sesiniz, sözünüz ve neşeniz İstanbul’un en büyük zenginliğidir."

  • Teşekkür: Programa katılımları ve destekleri için Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’ya minnet duyguları ifade edildi.

  • Gönül Köprüleri: Mahalle mahalle, sokak sokak her vatandaşın yanında olma kararlılığı yinelendi.