Sultanbeylilerin, İETT otobüsü isyanı! E-5 Karayolunu kapattılar!

Az sayıda, İETT, otobüsünde, mağdur olan yolcular, Kadıköy’de, E-5, Karayolunu, trafiğe, kapattı

Sultanbeylilerin, İETT otobüsü isyanı!  E-5 Karayolunu kapattılar!

İETT otobüsü isyanı!
SULTANBEYLİ’de oturan bir grup vatandaş, Kadıköy’den Sultanbeyli’ne çok az sayıda İETT otobüsü bulunduğu için mağdur oldukları söyleyerek, Kadıköy’de E-5 Karayolunu trafiğe kapattı. Eylem, polisin durağa iki boş otobüs getirmesiyle son buldu.

Olay, Uzunçayır Otobüs Durağı’nda, saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Evlerine gitmek üzere durakta otobüs bekleyen bir grup, İETT otobüslerinin dolu geçmesi ve durakta durmaması üzerine E-5 Karayolunu Ankara yönünü tek taraflı trafiğe kapattı. Her gün aynı sorunları yaşadıklarını iddia eden yaklaşık 100 kişi, seslerini yetkililere ulaştırmak amacıyla böyle bir yola gittiklerini söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, grubun yolu açması için uyarılarda bulundu.

Polisle karşı karşıya gelen Sultanbeyliler, Kadıköy-Sultanbeyli arasında sefer yapan 18 U ile 18 K sefer sayılı İETT otobüslerinin sürekli dolu geçtiği gerekçesiyle mağdur olduklarını anlatmaya çalıştı. Evlerine zamanında gidemediklerinden dert yanan yolcular, "Otobüsler yetmiyor, belediye başkanı gelsin, bu halkın dertlerini görsün, her gün kapatacağız bu yolu" dedi. Yaklaşık 20 dakika süren eylem, polis ekiplerinin iki boş İETT otobüsünün durağa getirmesiyle son buldu.  (Vatan)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER