İstanbul'da Okullar Tatil Edilmedi

Vali Mutlu, hava durumunu takip ettiklerini, olumsuz bir değişiklikte kamuoyuna duyuru yapılacağını açıkladı.

İstanbul'da Okullar Tatil Edilmedi
Gün içerisinde de okulların tatil edilmeyeceğine dair bir açıklamada bulunan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, takipçilerinin yoğun “tatil” talepleri üzerine twitter’dan gençlere şöyle seslendi:

 “Keşke sizi hep mutlu edebilsem… Çok güzel esprilerinizin yani sıra “Vali Amcaaaa” diye sitemlerinizi de okuyorum. “TATİL ET” adeta şifreniz oldu.
 
Sevgili gençler, öğrenciler yoğun mesajlarınızı alıyorum saatlerdir. Kar tatili diye yazmaktan yoruldunuz. Sizi çok seviyorum bunu bilmelisiniz.
 
Gecenin soğuk geçeceği bu nedenle buzlanma olabileceği tahmin ediliyor. Belki bunun yaratabileceği mahsurlar olabilir, bunları takip edeceğiz.
 
Şayet ciddi sıkıntı yaratacak bir gelişme olursa merak etmeyin, o vakit yeni gelişmeyi paylaşırız. Büyükşehir ve ilçe Belediyeleri yolları açık tuttular.
 
Fakat kar durdu, yollar açık, eğitime bir engel görülmüyor, o nedenle okullarınız yarın açık olacak. Yine de sabaha kadar durumu takip edeceğim.”
 
"Siz bu durumda dersler için okullar hiç tatil olmayacak gibi çalışmaya devam edin,sınavları olanlara başarılar diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2013, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER