İstanbul sokak iftarlarında buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde verdiği açık hava iftarları 1 buçuk milyon kişiyi bir araya getirdi.

İstanbul sokak iftarlarında buluştu
İstanbul sokak iftarlarında buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde verdiği açık hava iftarları 1 buçuk milyon kişiyi bir araya getirdi. Başkan Kadir Topbaş, ilçe ilçe gezerek sokak iftarlarında İstanbullularla buluştu...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Ramazan ayında 1,5 milyon kişiye iftar verdi. 150 bin iftar yemeği, 10 binlerce iftariyelik dağıtıldı.

Ramazan ayı boyunca İstanbul’un çeşitli noktalarına kurulan çadırlara ve açık hava iftarlarına İstanbullular büyük ilgi gösterdi...

Her gün şehrin değişik noktalarında mobil büfelerden binlerce iftariyelik dağıtan İBB, Ramazan ayına özel çarşıları, etkinlikleri ve kitap fuarlarıyla vatandaşlardan tam not aldı.

Açık hava iftarlarında binlerce İstanbulluyu buluşturan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında toplam 1,5 milyon kişiye iftar verdi. Ayrıca 150 bin iftar yemeği, 10 binlerce iftariyelik dağıtıldı. Mecidiyeköy ve İstinye’deki Ramazan çadırlarında da her gün yüzlerce vatandaş ağırlandı.

İstanbul'da etkinliklerin merkezi Sultanahmet Asırlık Tatlar ve Sanatlar Çarşısı'ydı...


Büyükçekmece ve Avcılar Gece Pazarları, Feshane ve Beyazıt etkinlikleriyle renkli bir Ramazan ayı yaşatıldı. İBB Sosyal Tesisleri de her yıl olduğu gibi Ramazan sofralarının buluşma noktası oldu. Ekonomik ve kaliteli hizmet sunan Sosyal Tesislerde iftar sofralarını geleneksel tatlar renklendirdi.

Tarihi camilerdeki güvenlik ve temizlik hizmetlerine Ramazan ayı boyunca da devam eden Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un en büyük camileri olan 26 selatin camiin temizlik ve güvenlik hizmetlerini bu ayda da kusursuz yerine getirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2013, 01:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER