İstanbul'da 49 kişi gözaltına alındı

8 Eylül Salı gecesi meydana gelen yürüyüş ve protestolarda "Mala zarar verme" gerekçesiyle gözaltına alınan 93 kişiden 67'si ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İstanbul'da 49 kişi gözaltına alındı
İstanbul'da 49 kişi gözaltına alındı

8 Eylül Salı gecesi meydana gelen yürüyüş ve protestolarda "Mala zarar verme" gerekçesiyle gözaltına alınan 93 kişiden 67'si ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 26 kişinin işlemleri ise devam ediyor.

İstanbul'da, 8 Eylül Salı gecesi meydana gelen yürüyüş ve protestolarda "Mala zarar verme" gerekçesiyle gözaltına alınan 93 kişiden 67'si, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 26 kişinin işlemleri ise devam ediyor. Bu arada, terör saldırılarını protesto eden gruplara dün saldırdığı iddia edilen 23 kişi de gözaltına alındı.

67 KİŞİ İFADELERİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

8 Eylül Salı gecesi İstanbul genelinde meydana gelen yürüyüş ve protestolarda "Mala zarar verme" gerekçesiyle gözaltına alınan 93 kişiden 67'si, savcılık talimatıyla ifadelerine başvurulduktan sonra serbest bırakılırken, 9 kişinin Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorgusu devam ediyor. Geri kalan 17 kişinin ise Çocuk Şube Müdürlüğü ve çeşitli ilçelerde işlemlerine devam edildiği öğrenildi.

ATAŞEHİR'DE 17 GÖZALTI

Ataşehir'de ise dün akşam terör saldırılarını protesto eden bir gruba İçerenköy Meyve Sebze Hali'nden çıkan başka bir grubun saldırdığı iddia edildi. İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı tespit edilen 17 kişiyi gözaltına aldı.

Çeşitli ilçelerde de terör saldırılarını protesto eden gruplara yönelik saldırılarda bulunan 6 kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınan toplam 23 şüphelinin Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde işlemleri devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER