İstanbul'a kar geliyor!

Önümüzdeki hafta Pazartesi yani 18 Ocak 2016 Pazartesi gününde beklenen İstanbul kar yağışından önce Meteoroloji verilerine göre Marmara için fırtına bekleniyor.

İstanbul'a  kar geliyor!
İstanbul'a  kar geliyor!

Meteoroloji uyardı; yurdun geniş kesimini etkisi altına alacak kar yağışı geliyor.

Önümüzdeki hafta Pazartesi yani 18 Ocak 2016 Pazartesi gününde beklenen İstanbul kar yağışından önce Meteoroloji verilerine göre Marmara için fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sayfasında yer alan uzun vadeli tahminlere göre, Pazar gününden itibaren yurt genelinde soğuk hava dalgasına girilecek ve yurdun bazı bölgelerinde kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Peki; İstanbul'a kar yağacak mı?, İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji verilerine göre İstanbul'da da Pazartesi kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sayfasında yer alan tahminlere göre, Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege'de ; 12 Ocak 2016 Salı günü rüzgarın Güney ve Güney Batı yönlerden 6 ile 8 kuvvetinde fırtına (50 - 75 km/s), yer yer 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına (90 km/s) olarak esmesi bekleniyor. Fırtınanın 13 Ocak 2016 Çarşamba günü etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL'DA BU HAFTA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

11 Ocak Pazartesi günü ortalama 14 dereceyle güneşli bir gün geçiren İstanbul'da 12 Ocak Salı günü hava sıcaklığının 15-16 derece olması ve fırtına bekleniyor. Güneşli hava Çarşamba günü de kendini gösterecek, Salı günü başlayan fırtınanın etkisini kaybedeceği ancak gece-gündüz sıcaklık farkı çok fazla olacağından sağanak yağış bekleniyor. 14 Ocak Perşembe yağışın etkisiyle ortalam sıcaklığın 9 derece olması bekleniyor. 15 Ocak Cuma günü ise hava sıcaklığı ortalama 10 derece ve çoğunlukla bulutlu olacak.



İSTANBUL HAVA TAHMİNİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER