İspark'tan Abone Kart Uygulaması

Otoparkların giriş çıkışlarını hızlandırmak ve sürücüleri nakit ödemeden kurtarmak isteyen İSPARK, Abone Kart uygulamasını hayata geçiriyor.

İspark'tan Abone Kart Uygulaması
İspark'tan Abone Kart Uygulaması

 Otoparkların giriş çıkışlarını hızlandırmak ve sürücüleri nakit ödemeden kurtarmak isteyen İSPARK, Abone Kart  uygulamasını hayata geçiriyor.

İstanbul'da 650 noktada yaklaşık 100 bin kapasiteyle otopark işletmeciliği yapan İSPARK, teknolojik altyapıyı güçlendirerek vatandaşları daha hızlı ve güvenli ödeme seçenekleri ile buluşturuyor.

Kurumsal abonelik hizmeti ile başlatılan proje ilerleyen zamanlarda İstanbul Kart entegrasyonu sağlanarak bireysel kullanıma da açılacak. Proje sayesinde vatandaşlar otopark hizmeti aldıktan sonra ödeme noktalarında İSPARK abone kartı ile ödeme yaparak çıkış yapabilecekler.

İBB öncülüğünde birçok yeniliği vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, sürücülerin kısa zamanda araçlarını park etmelerini sağlamak amacıyla, teknolojik sistemleri otoparklarda kullanıma aldıklarını ifade etti. Çevik, farklı ödeme seçenekleri ile hem sürücülere zaman kazandırmak, hem de nakit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırmak istediklerini belirtirken "Kurumsal abonelik hizmeti ile başlattığımız bu uygulamayı kısa zaman içerisinde bireysel kullanıma da açmayı hedefliyoruz" dedi.

Kurumsal abonelik devrede

Araç filosuna sahip olan kurumsal şirketlerin araçlarının İstanbul genelindeki parklanma detaylarına daha rahat ulaşabilecekleri ve ön ödemeli olarak tüm araçlarının otopark kullanımını kontrol edebilecekleri Kurumsal Abonelik projesi devreye girdi.

Araç başı 100 lira

Kurumsal abonelik sisteminde şirketler, İSPARK Kurumsal Abonelik Paneli'nden kullanıcı hesabı oluşturarak abonelik hizmeti alacakları araçların plakalarını sisteme kayıt edecek. Kurumsal aboneler kullanıcı hesabına araç başına en az 100 TL bakiye yüklemesi yaparak abone kartları ile İstanbul genelindeki tüm otoparklardan faydalanabilecek. Otoparklarda geçerli olan fiyat tarifelerinin parklanma sonunda abonelerin hesabından düşüleceği sistem sayesinde kullanıcılar tüm araçlarının parklanma detaylarına ulaşabilecek.
 
Bireysel abonelik yolda

İSPARK otoparklarında İstanbul Kart entegrasyonunun sağlanması ile kent genelinde bireysel abonelik hizmeti de kullanıma açılacak.

Vatandaşlar sahip oldukları İstanbul kartlarını artık İSPARK otoparklarında da kullanabilecek. Böylelikle vatandaşların park hizmeti sonrasında yaşayabilecekleri nakit sıkıntısının önüne geçilecek. Ayrıca Park Et Devam Et otoparklarını kullanan vatandaşlar hem park hizmetinden hem de toplu taşıma hizmetinden tek kart ile faydalanabilecek.

İSTANBUL TRAFİK YOĞUNLUĞU CANLI İZLE

İSPARK BORÇ SORGULAMA

İSPARK FİYAT TARİFESİ


İSTANBUL TRAFİK DURUMU İZLE




Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER