BAŞKAN YAZICI DERNEK YÖNETİCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ.

BAŞKAN YAZICI DERNEK YÖNETİCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ.

BAŞKAN YAZICI DERNEK YÖNETİCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ.
BAŞKAN YAZICI DERNEK YÖNETİCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ.   Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’daki hemşehri derneklerinin yöneticileri ile, belediye sosyal tesislerinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Tuzla’daki 32 il ve ilçe hemşehri derneğinin yöneticileri ile, Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Tesisleri’nde yemekli bir toplantı düzenleyen Başkan Yazıcı, Tuzla ölçeğinde kent yaşamına sunacakları katkılar ve yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Hemşehri derneklerinin önemine değinen Başkan Yazıcı; “kültür ve geleneklerini yaşatmak ve yeni kuşaklara aktarmak amacında olan hemşehri derneklerine belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Amacımız sivil toplum kuruluşlarıyla beraber ortak hareket ederek kültürel mirasımıza sahip çıkmaktır” dedi.,

Belediye hizmetlerinde ve kent yönetiminde her kesimin istek ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yöresel değerlerimizin Tuzla’ya sunacağı sosyal ve kültürel katkıların önemine dikkat çekerek, hemşehri dernekleri ile bu anlamda her zaman işbirliği halinde olacaklarını belirtti.

Toplantıda görüş ve önerilerini dile getiren dernek yöneticileri de, kendilerine gösterdikleri ilgi ve katkılarından dolayı Başkan Yazıcı’ya teşekkür ederek, Tuzla’nın sosyal ve kültürel dokusuna katkıda bulunacak her çalışmada birlikte hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER