Afrikalı Ali, Sabri Kaya'yı Makamında Ziyaret Etti

Afrikalı Ali, Sabri Kaya'yı Makamında Ziyaret Etti Afrikalı Ali: Eğitim yatırımları hayret verici Ticaret, Siyaset ve Radyo Magazin Dergileri’nin İmtiyaz Sahibi Özkan Ulusoy ve Kral FM Dj’i olan ve aynı zamanda dergilerin Genel Koordinatörlüğü’nü yürüten Ali Şentürk (Afrikalı Ali), İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Afrikalı Ali, Sabri Kaya'yı Makamında Ziyaret Etti
Konuklarını her zamanki misafirperverliği ile ağırlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Özkan Ulusoy ve Ali Şentürk’ İstanbul’a yapılan yatırımlar ile hakkında bilgiler verdi.


Sabri Kaya’dan aldığı bilgilerin ardından şaşkınlığını gizleyemeyen Afrikalı Ali, medyanın içerisinde yer alan biri olarak İl Özel İdaresi’nin sadece tarihi eserlere verdiği değeri ve önemi bildiğini belirtti. Eğitime yapılan yatırımları öğrendikten sonra bilmediğinden dolayı şaşırdığını ve memnun olduğunu dile getiren Afrikalı Ali, “Tarihi eserlere değer verdiğinizi biliyorum ama bugünden itibaren eğitim ile ilgili yapılan yatırımları öğrendikten sonra hayretler içerisinde kaldım. İstanbul’da bu zamana kadar mevcut olan 4900 dersliğe, bu yıl 2500 derslik daha eklenmiş. Muhteşem rakamlar bunlar. Yapılan yatırımları öğrendikten sonra insanın okula gidesi geliyor” dedi.

Afrikalı Ali ayrıca, yapılan yatırımların İstanbullulara ve öğrencilere hayırlı olması diledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2012, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER