İSKİ’nin tüm abonelik işlemleri internette

En iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı hedefleyen İSKİ, İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı daha hizmete aldı.

İSKİ’nin tüm abonelik işlemleri internette
İSKİ’nin tüm abonelik işlemleri internette

En iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı hedefleyen İSKİ, İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı daha hizmete aldı.

Yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri başta olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerine gidilerek yapılan işlemler, artık www.iski.gov.tr üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. İSKİ web sayfasında gerekli formlar doldurulduktan sonra;

- Yeni binalara ilk su aboneliği işlemleri,
- Mukavele yenileme ve isim değişikliği işlemleri,
- Mevcut eski aboneliğin iptali ile yeni adrese yeni aboneliğin aynı anda yapılması işlemleri,
- Abonelik iptal işlemleri internet üzerinden yapılabiliyor.

Yeni Su Aboneliği İçin

Vatandaşlarımız, inşaatı yeni tamamlanmış ve daha önce hiç abone olunmamış konutlarına ilk su aboneliği yapabilmeleri için; internet sitesi üzerinden abone olmak istediği adresi ve diğer bilgileri girerek kaydetmeleri yeterli olacak. Bu aşamadan sonra İSKİ personelinin verilen adrese gideceği tarih, e-posta ve SMS ile aboneye bildirilecek. Görevli personelin belirlenen gün ve saatte adrese giderek bina tesisatlarının keşif ve kontrolünü yapması, abone tarafından hazırlanacak olan belgeleri teslim alması ve bu esnada abonelik sözleşmesinin mahallinde abone tarafından imzalanması sonrasında da su kullanıma açılacak.

Mukavele Yenileme ve İsim Değişikliği

Mukavele yenileme ve isim değişikliği yapılmasının talep edilmesi halinde, öncelikle aboneye yine e-posta ve SMS ile randevu saati bildirilmektedir. İSKİ personeli mukavele evrakı ile abonenin belirlediği adreste aboneden imza almakta ve bu işlemler sonrasında su kullanıma açılmaktadır.

Abonelik İptali ve Yeni Adrese Abonelik

İstanbul sınırları dâhilinde başka adrese taşınacak olan vatandaşlarımız da internet sitesi üzerinden ilk adresindeki aboneliği iptal ve yeni adrese abonelik işlemlerini aynı anda yapabilmektedir. Tek yapılması gereken, aboneliğin iptal edilmesi sırasında yeni aboneliğin yapılacağı yerin adresinin ilgili alana girilmesidir.

Abonelik Bedellerinin İadesi


Abonelik bedelleri ise, defaten ödenebileceği gibi abonenin talep etmesi halinde altı eşit taksitte su faturaları ile birlikte de ödenebilmektir. Aboneliğini iptal etmek isteyen abonelerimiz İSKİ internet sitesi üzerinden aboneliğini iptal etmek istedikleri adresi seçip, istenen bilgileri doldurarak başvuru yapmaları halinde iptal işleminin ardından teminat bedeli iadesi abonenin IBAN hesabına yatırılarak SMS ile kendisine bilgilendirme yapılmaktadır. İsteyen abone bu bedeli İSKİ’ye ait tüm veznelerden nakit olarak da alabilmektedir.

İSKİ Vezneleri 16:30’a kadar Açık

İSKİ veznelerinin çalışma saatleri de İstanbullulardan gelen yoğun talep üzerine değiştirilmiş olup, artık 16:30’a kadar tüm veznelerde tahsilat ve iade işlemleri yapılabiliyor.

Web sitesi 7 gün 24 saat Hizmetinizde

İSKİ internet sitesi üzerinden fatura görüntüleme, ödeme ve itiraz işlemleri de kolaylıkla 7 gün 24 saat yapılabilecek.




İSKİ, İSTANBUL SULAR İDARESİ, SU ARIZA,


İSKİ SU ARIZA :
185


ONLİNE ARIZA KAYDI,

ONLİNE SU ARIZA TAKİBİ,


ONLİNE SU ARIZA TAKİBİ İÇİN TIKLA

BARAJLARIN DOLULUK ORANLARI İÇİN TIKLA

İSKİ, SU BİRİM FİYATLARI  İÇİN TIKLA


İSKİ, SU ABONELİK İŞLEMLERİ İÇİN TIKLA


İSKİ, SU ÖDEME NOKTALARI İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 21:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER