Ilgaz’da Ak Parti Seçim Bürosu açıldı.

Çankırı Ak Parti Milletvekili Adaylarının'da katıldığı Ilgaz Ak Parti İlçe Teşkilatı vatandaşların yoğun ilgisi ile açıldı.

Ilgaz’da Ak Parti Seçim Bürosu açıldı.
Ilgaz’da Ak Parti Seçim Bürosu açıldı.

Çankırı Ak Parti Milletvekili Adaylarının'da katıldığı  Ilgaz Ak Parti İlçe Teşkilatı vatandaşların yoğun ilgisi ile açıldı.      

Çankırı Ak Parti Milletvekili Adayları Ilgaz’da Seçim Bürosu açılışı yaptılar ve çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Çankırı'ya yaptığı miting sonrası Çankırı Ak Parti Milletvekili Adayı Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Çankırı Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çankırı Ilgaz İlçesinde seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Çankırı Milletvekili Vekil Adayları, Ilgaz’da esnafları ziyaret ettiler, pazara giderek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştular. Onların istek ve sorunlarını dinlediler.

Çankırı Ak Parti Milletvekili Adayı Av.Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Çankırı Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman, Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım ve parti teşkilatı ile Ilgaz’da seçim çalışmaları kapsamında Seçim Bürosu açılışı yaptılar.

Vekil adaylarının seçim çalışmaları çeşitli etkinlik ve toplantılarla gün boyu devam edecek.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109