İbrahim Tatlıses'den Kebap Ziyafeti

İbrahim Tatlıses ve eşi, hastaneden ilk kez çıktı Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve uzun süre tedavi gördükten sonra geçtiğimiz hafta hastahanede sürpriz bir evlilik yapan İbrahim Tatlıses, ilk kez hastahaneden dışarı çıktı. Kendisine ait Etiler Nispetiye Caddesi’ndeki Tatlıses Kebap’a giden İbrahim Tatlıses için yoğun güvenlik önlemleri alınırken restoranın kapısında kuş uçurtulmadı. 6 koruma ve iki eskort araçla mekânına gelen Tatlıses’e öğle

İbrahim Tatlıses'den Kebap Ziyafeti

Yemeğinde eşi Ayşegül Yıldız eşlik etti.



Nikâhını kıyan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve beraberindeki yardımcıları ile yemek yiyen İbrahim Tatlıses, kebap ve lahmacun yedikten sonra çay içti. Kendisini kapıda bekleyen gazetecilere el sallayan Tatlıses, geçmiş olsun dileklerini kabul etti, ancak açıklama yapmadı. Çıkışta görüntü alınmamasını rica eden Tatlıses’in kendisi bekleyen minibüse korumasının taşıdığı basamakla çıktığı görüldü.



'5 SAATTE HAZIRLANDIK'



Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Tatlıses’in restorandan ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bana nikâhı kıymam için arayıp, lütfettiler, ben de sevinerek kabul ettim. Aradıktan 5-6 saat sonra belgeleri hazırlayıp nikâhı kıydık. Bugün burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu bize iletti, temiz hava alıp sohbet etmekten son derece mutlu oldu” dedi.



Bu arada Ayşegül Yıldız’la evlenmesinin ardından kendisine darılan ve ‘Sen benim artık babam değilsin’ sözlerini sarf eden oğlu İdo hakkında yakın çevresine konuşan Tatlıses’in ‘Ben de görüşmüyorum ve görüşmeyeceğim’ dediği öğrenildi.



Tatlıses’in oğlu İdo hakkında söylediği görüşmüyorum nedeninin ardında ‘Annesi Derya Tuna dolduruyor o da bu açıklamayı yapmış, ben de görüşmüyorum’ dediği belirtildi.

habertürk.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER