İBB İSTANBUL BELEDİYESİ DRAGOS SOSYAL TESİSLERİ Adres ve Telefonları

Telefon numarası : 444 10 34 Adres : Aşağı Kordon Boyu Mh.Turgut Özal Bulvarı No:1 Dragos/KARTAL ataşehirweb rehberi

İBB İSTANBUL BELEDİYESİ DRAGOS SOSYAL TESİSLERİ    Adres ve Telefonları
İBB İSTANBUL BELEDİYESİ DRAGOS SOSYAL TESİSLERİ      
      

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında hizmete açılan Dragos Sosyal Tesisi, eşsiz adalar manzarası ve kaliteli hizmet anlayışıyla konuklarını ağırlıyor. Yapımına 25.03.2006 tarihinde başlanan Kartal Dragos Sosyal Tesisi, Temmuz ayında İstanbulluların hizmetine açıldı.

 Dragos tepesinin sahil şeridindeki bu özel mekan, 1330 m² lik toplam alanıyla, denizin ve doğanın tadını Anadolu yakasında çıkarmak isteyenler için eşsiz bir mekan. 480 m² lik alana inşa edilen restaurant bölümü, estetik bir mimarisi ve seçkin menüleri ile konuklarını ağırlıyor.Tesisimizin, bahar ve yaz aylarında hizmet veren bahçe kafeteryası, sıcak konukseverliği ile misafirlerimiz için serin bir köşe oluyor.

Dragos Sosyal Tesisi; Bostancı , Kartal ve Sahil yolu gibi önemli geçiş noktalarına yakınlığı ile kolay ulaşılabilen ; günlük karmaşalara olan uzaklığı ile de, huzurlu bir keyfin aynı coğrafyada yaşandığı noktadır. Bilinen eşsiz Adalar manzarası ile bahçede nefis bir sabah kahvaltısı ile başlayan gün; muhteşem lezzetleri içinde barındıran yemek alternatiflerinin sunulduğu keyifli öğlen yemekleri ve akşam yemekleri ile devam ediyor.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres     :     Aşağı Kordon Boyu Mh.Turgut Özal Bulvarı No:1 Dragos/KARTAL
Tel     :     444 10 34
            
İSTANBUL BELEDİYESİ DRAGOS SOSYAL TESİSLERİ


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109