Otomobil Fiyatına Kuşlar Görücüye Çıktı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde bir araya gelen kuş severler, kuşlarını açık artırma usulü ile satıyor.

Otomobil Fiyatına Kuşlar Görücüye Çıktı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde bir araya gelen kuş severler, kuşlarını açık artırma usulü ile satıyor. Birbirinden ilginç kuş ve güvercinler 100 TL ile 20 bin TL arasında alıcı buluyor.

Şarköy Evcil Kuşları Koruma Derneği, tarafından düzenlenen açık artırmaya çok sayıda kuş sever katıldı. Görücüye çıkan kuş ve güvercinler alıcı buluyor. Güvercinler 100 TL ile 20 bin TL arasında alıcı buluyor.

Şarköy Evcil Kuşları Koruma Derneği Başkanı Serdar Ulutaş, amaçlarının bölgedeki kuş severleri bir araya getirmek olduğunu ifade ederek, "Dernek lokalimiz mezat yaptığımız akşam hınca hınç doldu. Mezatta, Saltanat-Hünkari cinsi güvercinler, süs güvercinleri, taklacı kuşlar, Mardin cinsi güvercinler sabuni, miski oyun kuşları, Urfa cinsi posta güvercinleri yer aldı. Dışarıdan misafirlerimiz geldi. Besledikleri damızlık kuşları getirdi. Kuşlar arasında, Saltanat-Hünkari, süs kuşlar, taklacı kuşlar, Mardin cinsi kuşlar, Sabuni, Miski oyun kuşları,

Urfa cinsi posta güvercinleri vardı." dedi.

Yaklaşık 4 saat süren mezat süresi içinde kimi zaman tanıtım ve satış için kafese alınan güvercinler, kafesten kurtularak lokalin tavan bölümlerine kadar kaçıştı.


GÜVERCİN MEZAT YERLERİ, DERNEKLERİ, ADRES VE TELEFONLARI


KUŞ BAKIMI İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER



Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2012, 23:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER