Google Play Store 3.5.15 Çıktı

Android Market yerine gelen Google Play Store için yeni güncelleme çıktı. İndirilebilir durumda olan yeni güncelleme bakalım neler getiriyor?

Google Play Store 3.5.15 Çıktı
Google, Android Market yerine Play Store adına çevirdiği uygulamamağazasını güncellemeye devam ediyor. 3.5.15 sürümüne güncellenen yeni mağaza, uygulamalar bölümündeki değişikliklerle dikkat çekiyor.

Değişimleri sıralarsak;

-Uygulamalarım bölümünde, cihazda yüklü uygulamaları hem de Googlehesabınızdan daha önce yüklenmiş uygulamalara erişebiliyorsunuz. Eski sürümlerde sadece Android cihazda kurulu olan uygulamaları görebiliyorduk.

-Cihazınızda birden fazla Google hesabı bulunuyorsa, iki Google hesabı daGoogle Play Store'da kullandıysanız, bu hesaplar arasında geçişler yapabileceksiniz.

- Satın aldığınız, ama şuan cihazınızda kurulu olmayanuygulamalarınız içerikler de Tümü sekmesinde gözükecek.

- Farklı Google hesapları ile önceden aldığınız uygulamalara daha kolayerişim.

- Artık uygulamalar için yapılan yorumları kendi cihazınızın aynısını kullananlardan öğrenebileceksiniz. Geliştirilmiş görüntüleme ayarları sayesinde sadece son sürüm için yapılan yorumları ve sizin telefonunuzukullanan kullanıcıların yorumlarını filtreleyebileceksiniz.

Yeni güncelleme henüz her modele gelmedi. Otomatik güncellemenin 1 hafta içerisinde çoğu modele gelmesi bekleniyor.  Google Play Store'unAPK dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

APK dosyasını indirip, telefonunuza atarak uygulamayı kurabilirsiniz. Biz bizzat denedik ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık.

Google Play Store'unAPK dosyasına İndirmek İçin Tıkla

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2012, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109