Google adsense ya nasıl kayıt olunur, nasıl para kazanılır,

Google adsenseye nasıl kayıt olunur, nasıl sitenizi kabul ettirebilirsiniz hepsini bu haberden öğreneceksiniz.

Google adsense ya nasıl kayıt olunur, nasıl para kazanılır,
Google adsense ya nasıl kayıt olunur, nasıl para kazanılır,


Google adsenseye nasıl kayıt olunur, nasıl sitenizi kabul ettirebilirsiniz hepsini bu haberden öğreneceksiniz.

ADSENSE KAYIT İÇİN TIKLA

Google adsense ya 6 defa sitemi gönderdim hep aynı cevabı siteniz google politikalarına uymuyor cevabını aldım. Son olarak gmail ile değil yandex mail ile başvurumu gönderdim kabul edildi.

Şimdi tüm bildiklerinizi unutun bu haberi okumaya devam edin.

Google haberleri yaptım sitede yayınladım yok nafile yine politikalarına uymadım aşağıda anlatacaklarımı uygulamadım 2 saat içinde sitemi kabul ettiler.

Google adsense'ya Kayıt Yöntemi

-Öncelikle gmail hesabıyla adsenseye başvurmak kadar saçma bir şey yok arkadaşlar. Gmail hesabınızla başvurursanız google için zaten ceptesiniz zaten müşterisisiniz yani.

Sizi memnun etmese bile siz ona mahkumsunuz.Bu yüzden yeni bir mail hesabı açmanız gerekecek, bunun için google la rekabet içinde olan siteleri tercih edin
Örnek: Bing, Yahoo, Yandex ama benim önerim, bunlarında dışında https://registrace.seznam.cz/ burası (seznam çek cumhuriyetinin en çok kullanılan arama motoru ve çek cumhuriyetinde google'la büyük bir rekabetin içindeler eğer siz seznam dan mail adresi almışsanız onun müşterisisiniz ve seznamdan aldığınız bir mail hesabıyla google başvuruyorsunuz.

Google sizi kazanmak isteyecektir emin olun.)

-Email hesabı tamam sıra geldi başvuru yapmaya.

-Başvururken yeni aldığımız mail adresini kullanmak,

-Alacaklı adının ADSENSE verilecek hesap numarasının sahibinin adıyla bir olması,

-Adres bilgilerini girerken TR karakter kullanılmayacak olması,

-ADSENSE nereden duydunuz seçeneğini “Konferans” olarak işaretlemeniz. (ADSENSE ile ilgilendiğiniz için ADSENSE ile ilgili konferanslara falan gidiyor bu eleman onaylamamız lazım hesabını diye düşünecektir Google)

Başvuru tamamlandı aynı gün içinde bir mail gelecek ve ilk Onayı geçtiğinizi, ADSENSEye giriş yaparak reklam kodunuzu yerleştirmeniz gerektiğini söyleyecek. Buraya kadar herkes gelebiliyor. Önemli noktalar bundan sonrasında saklı.

İlk onayı aldık ve reklam yerleşimi için ADSENSE paneline girdik. Sitenize uygun kare reklamları seçmenizde fayda var. Onaylanmasını hızlandırıyor tecrübeyle sabit.. Sitenize bir adette bağlantı reklam birimi eklemeniz yeterli olacak.

Reklam yerleşimini de yaptık. Şimdi Google’ın ikinci onayı vermesini bekliyoruz. Muhtemelen vermeyecek. Burada ise yapmanız gereken ilk şey siteden kodlarınızı kaldırmamak. Sitenizin kabul edilmediğine dair mail geldiğinde, tekrar başvuru yapacaksınız ancak kodları kaldırmadan yapacaksınız bu başvuruyu. Bu işlemi yaptıktan sonra hesabın onaylanma ihtimali %99.9 .. Ve onaylanma ertesi gün gerçekleşir.

ADSENSE KAYIT İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 22:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109