Google adsense ile para kazanmak

Artık bir blog sitesi sahibi olmanız için para ödemenize gerek yok. Birçok firma ücretsiz olarak kendi blog sitenize sahip olmanıza imkan tanıyor. Son dönemde oldukça popüler hale gelen blog yazmak, ücretsiz bir biçimde kendi sitenize sahip olmanızı sağlıyor.

Google adsense ile para kazanmak
Düşündüklerinizi, çektiğiniz resimleri ya da istediğiniz videoları kendi blogunuzda insanlarla paylaşabilirsiniz. Tabi tüm bunları yaparken internetten para kazanmanız da mümkün. Dünyanın en büyük firmalarından birisi haline gelen Google, bu konuda sizin ilk hedefiniz olabilir. Google Adsense reklam gelirini internet kullanıcıları ile paylaşarak büyümüş bir kuruluştur. Sizde ücretsiz olarak oluşturduğunuz blogunuza Google reklamlarını koyarak, bundan gelir elde edebilirsiniz.

Öncelikle blogunuzun ne ile ilgili olacağına karar vermelisiniz. Güncel konuları paylaşabileceğiniz gibi, bunlar hakkında kendi yorumlarınızı da yazabilirsiniz. Bu aşamada insanların ilgilendiği konuları bulmanız, sitenize daha fazla ziyaretçi çekmenize yardımcı olacaktır. Kimse Afrika’da nesli tükenmekte olan karınca türüyle ilgili bir içerik ile ilgilenmez. Sizin yapmanız gereken genel kitlenin ilgisini çeken ve insanların beğendikleri konuları saptamaktır.

Blogunuzu oluşturduktan sonra, Google Adsense reklam servisine başvurun. Google yetkilileri sitenizi inceledikten sonra eğer özgün içerikli ve insanlara faydalı olan bir blog olduğuna karar verirlerse, sitenize Google reklamları koymanız için size bir kod verirler. Sizde bu kodu blogunuza yapıştırarak, Google Adsense reklamları üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.google.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER